reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Co do wygody i oszczędności pieniędzy to prawda, ale z czasem nie do końca u mnie córka potrafiła wisiek na piersi nawet 1 h, 10-15 minut przerwy i znów powtórka, dopiero jak po karmieniu z jednej piersi 20 minut i z drugiej też 20 minut, dałam jej butle z moim odciągniętym mlekiem (dojadała około 30 ml) zasypiała i jakieś 90 minut spokoju od karmienia było. Tak było w ciągu dnia, w nocy karmienie maks z piersi zajmowało mi 15 minut i po tym spala ponad 4 h. Później jak przeszłam na mm, przygotowanie posiłku długo nie trwało, bo zawsze w termosie miałam już przygotowana ciepła wodę a w butelce chłodną.
---------
89Katia będzie dobrze, zobaczysz:)

----------
Powodzenia dla dziewczyn co dziś wizytują.
---------
Ja dziś idę na amniopunkcje, już od rana się denerwuje, cały czas staram się coś robić żeby o tym nie myśleć...
Trzymam kciuki za amnio

reklama
Katia odezwij się jak będziesz już coś wiedzieć.
Dziewczyny jak liczycie tygodnie? Czy 16+0 oznacza, że jestem w 16stym tygodniu czy w 17stym?

Chciałabym coś napisać ale nic nie wiem. Położyli mnie na oddziale i tyle. Nie było lekarza. Bez usg. Jestem wściekła [emoji35][emoji35]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katia dla uspokojenia napisze, bo tez ostatnio wklejalam, ze moga wystapic w tym okresie plamienia, wiec moze to to? Ja mam przy dmuchaniu nos slady krwi na chusteczce
1496134481-aaaaaa.jpeg

Katia dobrze, że jesteś w szpitalu... będziesz miała dobrą opiekę. Poczekamy na lekarza i się nie stresuj. Jesteś w dobrych rękach ;) Tętno jest i to najważniejsze.

reklama
@89Katia trzymam kciuki !!! Na pewno jest wszystko ok, czekamy na pozytywne wieści!!!
U mnie dzis upał :/ mam w planach zrobienie wegańskiego sernika bez sera ;)
@ewelinanice super sukienka ;)
Miłego dnia dla wszystkich ;)

Bedziesz robic tofurnik? Jestem fanka przepisow wege 4 lata nie jadlam miesa i troche nabialu rowniez. Co do ciast to rzadko robilam.bardziej od tofurnika podszedl mi czekoladowy jagielnik z daktylami i mlekiem kokosowym i byl latwiejszy do prygotowania. Daj znac jak ci wyszedl

Do góry