Witam mamusie cały czas czytam witam teżnowe mamusie fajnie że napisałyście i że z waszymi dzidziami wszytsko okja też mam nie raz obawy jak mniej się rusza czy wsyztsko jest ok i czekam z odliczaniem na pierwsze kopniaki a tu jeszcze z miesiac pewnie i na połowkowe ciagle mysle kto tam u mnie sobie zamieszkaldziewczyny macie już na mysli jaki wózek chcecie zakupić co wam wpadlo w oko?
reklama
Trzymaj się silna Dziewczynko. Wierzę że będzie dobrze.Biopsja kosmówki, coś ala amnio ale można robić szybciej między 11 a 14 tyg już.. Także teraz zostało czekanie. Jestem w miarę spokojna bo dla dziecka zrobiłam wszytko co mogłam
pudrowaona5
Fanka BB :)
Super ze badania wyszly dobrze gratuluje corciCześć Mamusie!
... wszystkiego wspaniałego w dniu naszego święta!
Byłam z Wami na początku ale przestałam się odzywać gdy dowiedziałam się, że moja dzidzia ma przezierność karkową trochę większą niż powinna. Na szczęście wczoraj przyszły wyniki testu Nifty... będę miała zdrową dziewczynkę. Nikomu nie życzę tego co przeżywałam przez ostatni tydzień.
Dołączam ponownie!
Przesyłam pozytywną energię, która dziś mnie wręcz rozpiera i pochwalę się prezentem, który sprawiłam sobie na dzień mamy... o: Zobacz załącznik 808132
Kwiaty posadzone powinnam posprzatac kuchnie a tak mi sie niechce...
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Adrianna.em
Fanka BB :)
my chyba zdecydujemy się na Quinny Moodd 3w1Witam mamusie cały czas czytam witam teżnowe mamusie fajnie że napisałyście i że z waszymi dzidziami wszytsko okja też mam nie raz obawy jak mniej się rusza czy wsyztsko jest ok i czekam z odliczaniem na pierwsze kopniaki a tu jeszcze z miesiac pewnie i na połowkowe ciagle mysle kto tam u mnie sobie zamieszkaldziewczyny macie już na mysli jaki wózek chcecie zakupić co wam wpadlo w oko?
o hehe widzisz zgodne jestesmy też jak narazie nam najbardziej ten przypaadł do gustumy chyba zdecydujemy się na Quinny Moodd 3w1
Witam nowa mamusie bedzie dobrze, mysl pozytywnie
Patka super wiesci! gratulacje coreczki. Ubranka przesliczne
Majeczka bywalo tak, ze zastanawialam sie czy jestem w ciazy? Zwlaszcza jak przez kilka dni brzuch mi cofnelo, ale zawsze mysle, ze musi byc dobrze
Ja juz prawie codziennie czuje maluszka, zwlaszcza wieczorem jak sie poloze na plecy, wtedy zaczynaja sie tance w brzuchu
Izabella a skad jestes bo nie pamietam? U mnie w ogole nie mowia, nawet na liscie ze szpitala pisza, ze usg ma za zadanie ocene stanu maluszka a nie ustalanie plci I zeby nie pytac... bywaly przypadki, ze ciaze byly usuwane bo plec nie taka... zwlaszcza w religiach, fdzie pierwszy musi urodzic sie syn... Mam nadzieje jednak, ze cos sie dowiem. Z synem mi powiedzieli ale to byl 33 tydzien.
Nikuss gratulacje a urodzi sie kiedy bedzie chcialo sie urodzic hehe
Szalony dzien mialas. U mnie zazwyczaj taka pogon I latanina na codzien
Dziewczyny, te ktore wysypalo na twarzy, wysyfilo jaka macie plec? Ja ciagle tylko moge snuc domysly, co we mnie siedzi, ogladam ubranka a ciagle nie moge nic kupic Czuje, ze dziewczynka ale w poprzednich ciazach bylo ba odwrot, myslalam, ze chlopak a byla dziewczynka, I pozniej na odwrot to samo z synem... wiec jak mysle, ze dziewczynka to moze chlopak?? Hehe
Planuje syna wyslac juz w poniedzialek do szkoly Wczoraj poszedl prywatnie do fizjo bo ponad tydzien czekalismy na telefonn ze szpitala kiedy moze isc do fizjo. Wczoraj byl prywatnie a dzis rano dzwonia ze szpitala, zeby przyszedl w poniedzialek. Pojde jeszcze do nich. Maly zaczyna chodzic z balkinikiem I stawia obie nogi, ale nadal jeszcze niechetnie ta jedna. To prawie 8tyg! Jak mam go non stop na glowie! Masakra
Patka super wiesci! gratulacje coreczki. Ubranka przesliczne
Majeczka bywalo tak, ze zastanawialam sie czy jestem w ciazy? Zwlaszcza jak przez kilka dni brzuch mi cofnelo, ale zawsze mysle, ze musi byc dobrze
Ja juz prawie codziennie czuje maluszka, zwlaszcza wieczorem jak sie poloze na plecy, wtedy zaczynaja sie tance w brzuchu
Izabella a skad jestes bo nie pamietam? U mnie w ogole nie mowia, nawet na liscie ze szpitala pisza, ze usg ma za zadanie ocene stanu maluszka a nie ustalanie plci I zeby nie pytac... bywaly przypadki, ze ciaze byly usuwane bo plec nie taka... zwlaszcza w religiach, fdzie pierwszy musi urodzic sie syn... Mam nadzieje jednak, ze cos sie dowiem. Z synem mi powiedzieli ale to byl 33 tydzien.
Nikuss gratulacje a urodzi sie kiedy bedzie chcialo sie urodzic hehe
Szalony dzien mialas. U mnie zazwyczaj taka pogon I latanina na codzien
Dziewczyny, te ktore wysypalo na twarzy, wysyfilo jaka macie plec? Ja ciagle tylko moge snuc domysly, co we mnie siedzi, ogladam ubranka a ciagle nie moge nic kupic Czuje, ze dziewczynka ale w poprzednich ciazach bylo ba odwrot, myslalam, ze chlopak a byla dziewczynka, I pozniej na odwrot to samo z synem... wiec jak mysle, ze dziewczynka to moze chlopak?? Hehe
Planuje syna wyslac juz w poniedzialek do szkoly Wczoraj poszedl prywatnie do fizjo bo ponad tydzien czekalismy na telefonn ze szpitala kiedy moze isc do fizjo. Wczoraj byl prywatnie a dzis rano dzwonia ze szpitala, zeby przyszedl w poniedzialek. Pojde jeszcze do nich. Maly zaczyna chodzic z balkinikiem I stawia obie nogi, ale nadal jeszcze niechetnie ta jedna. To prawie 8tyg! Jak mam go non stop na glowie! Masakra
@PatkaWariatka super wiadomość, dobrze, że wróciłaś gratuluję dziewczynki!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Zazdroszczę tym co juz znają płeć i wiedza ze wszystko ok ja mam w środę wizytę i moze cos uda sie podejrzeć ale najwazniejsze dla mnie zeby było zdrowe mam juz jednego chlopaka i moge tez miec drugiego ...
tez ostatnio czuje sie bardzo dobrze co czasem mnie bardzo martwi ... ale my juz tak mamy ze jesteśmy wyczulone na wszystko
Ja jestem z tych co maja okropne cery i jeszcze nie wiem jaka płeć napawde po porodzie o razu ide do dermatologa .. niby kiedys mi mówiła ze można stosować jakieś kremy i w ciazy ale chyba wole nie ryzykować ...
co do wózka to ja raczej myślałam o kupnie używanego - marzy mi sie bugaboo ale na razie jeszcze to nic pewnego za duży wybór jest tego wszystkiego
Miłego piątkowego wieczoru a tym co tak jak ja idą spac - dobrej nocy
tez ostatnio czuje sie bardzo dobrze co czasem mnie bardzo martwi ... ale my juz tak mamy ze jesteśmy wyczulone na wszystko
Ja jestem z tych co maja okropne cery i jeszcze nie wiem jaka płeć napawde po porodzie o razu ide do dermatologa .. niby kiedys mi mówiła ze można stosować jakieś kremy i w ciazy ale chyba wole nie ryzykować ...
co do wózka to ja raczej myślałam o kupnie używanego - marzy mi sie bugaboo ale na razie jeszcze to nic pewnego za duży wybór jest tego wszystkiego
Miłego piątkowego wieczoru a tym co tak jak ja idą spac - dobrej nocy