Antonia2016
Fanka BB :)
Kciukasy :-)2 do 3 tygodni.. W międzyczasie lecę do Norwegii więc mam nadzieję że ten czas jakoś zleci i usłyszę że to maleńka wada a najlepiej ze wszystko jest ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciukasy :-)2 do 3 tygodni.. W międzyczasie lecę do Norwegii więc mam nadzieję że ten czas jakoś zleci i usłyszę że to maleńka wada a najlepiej ze wszystko jest ok
Przed chwilą zjadłam na IIsniadanie, uwielbiam[emoji510]dziewczyny, czy pozwalacie sobie na jajko na miękko czy unikacie całkowicie? Czytałam,że jest to zabronione. ALe czy salmonella nie jest na jajku a nie w jajku? plus na miękko to nie jest takie do końca surowe jajko.
Ja miałam i partner miał ginekolog mówił że nie było innej możliwości żeby było 1 - bo szansa na bliźniaki w naszym przypadku wynosiła 99%Kaska_96 a miałaś już w rodzinie bliźniaki, czy Twój partner taki wyspecjalizowany ?
Witam serdecznie wszystkie Listopadowe mamusie jestem w pierwszej ciąży I jestem Nowa A termin mam na 7 listopada mieszkam w Niemczech.
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć wszystkim! Jestem w 14 tc termin mam na polowe listopada cieszę sie ze tu trafiłam choc szkoda ze tak późno;/ mam nadz ze można jeszcze dołączyć pozdrawiam wszystkie listopadowe mamy
SynekAle dzisiaj dołącza nowych Mam pewnie ze można jeszcze trochę czasu przed nami jest
Witam nowe Mamy
Macie już informacje kto w Waszym brzuszku? Syn czy córeczka? Jak Wasze samopoczucie?