reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

2 do 3 tygodni.. W międzyczasie lecę do Norwegii więc mam nadzieję że ten czas jakoś zleci i usłyszę że to maleńka wada a najlepiej ze wszystko jest ok

3jgxxzkrnx7xmkcx.png
Kciukasy :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
dziewczyny, czy pozwalacie sobie na jajko na miękko czy unikacie całkowicie? Czytałam,że jest to zabronione. ALe czy salmonella nie jest na jajku a nie w jajku? plus na miękko to nie jest takie do końca surowe jajko.
Przed chwilą zjadłam na IIsniadanie, uwielbiam[emoji510]

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

ann9 w ogole nie boję się salmonelli, jem czasem kogiel mogiel a tymbardziej jajko na miękko ktore ma najwiecej wartosci

oar89n7312bz9t17.png

Ale dzisiaj dołącza nowych Mam :) pewnie ze można ;) jeszcze trochę czasu przed nami jest :)

Witam nowe Mamy :)
Macie już informacje kto w Waszym brzuszku? Syn czy córeczka? Jak Wasze samopoczucie?

3jgx43r8ceekwbv1.png

o, no to dobrze, że tylko ja popadam w paranoję i ma mnie tu kto uspokoić :D dzięki, właśnie zjadłam i było pyszne hehe :)

Witam serdecznie wszystkie Listopadowe mamusie jestem w pierwszej ciąży I jestem Nowa A termin mam na 7 listopada mieszkam w Niemczech.

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć wszystkim! Jestem w 14 tc termin mam na polowe listopada;) cieszę sie ze tu trafiłam choc szkoda ze tak późno;/ mam nadz ze można jeszcze dołączyć ;) pozdrawiam wszystkie listopadowe mamy ;)

Witamy nowe mamy :) napiszcie coś więcej o sobie :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

reklama
Do góry