Marika kciuki zaciśnięte. Może poproś koleżankę, znajomą, sąsiadkę aby z Tobą poszła. Zawsze to ktoś, kto może potrzymać za rękę.Trzymajcie jutro kciuki o 14... Idę na biopsje i strasznie się boję.. Ale po trzech tygodniach od tego badania w końcu będę miała jasność. Niestety mój chłopak już wrócił do Norwegii - nawał pracy... A ja muszę jutro w przychodni zjawić się i niestety sama.. mam nadzieję że po będę czuła się dobrze..
reklama
U mnie też termin do USC ustala szpital, ja ostatnio czekałam 10 dni. Na becikowe ostatnio się nie lapałam ale teraz już będę składać wniosek i wydaje mi się, że tam będzie dużo papierów, 500+ wydaje się mało skomplikowane ale zobaczymy co się okaże w praktyce
@syska90 mój synek na roczek dostał m.in. klocki drewniane, bujak/jeździk czy książki sensoryczne, ja ogólnie inwestuję w zabawki drewniane sprawdzają się też jakieś namioty typu tipi choć ja z tym poczekam jeszcze trochę i tablice manipulacyjne
@Kaska_97 gratuluję bliźniaków, jedno czy dwujajowe? Kiedyś mi się marzyła taka parka ale z perspektywy czasu cieszę się, że jednak los mnie tak nie wynagrodził [emoji23]
@syska90 mój synek na roczek dostał m.in. klocki drewniane, bujak/jeździk czy książki sensoryczne, ja ogólnie inwestuję w zabawki drewniane sprawdzają się też jakieś namioty typu tipi choć ja z tym poczekam jeszcze trochę i tablice manipulacyjne
@Kaska_97 gratuluję bliźniaków, jedno czy dwujajowe? Kiedyś mi się marzyła taka parka ale z perspektywy czasu cieszę się, że jednak los mnie tak nie wynagrodził [emoji23]
Takie badanie się robi jak coś na usg źle lub niepewnie wychodzi i wtedy gdy np masz powyżej 35 lat. W ostatniej opcji wszystko jest na NFZ.okej, dzięki mój lekarz zrobił usg, powiedział że dzidzia dobrze się rozwija i tyle, nic nie wspominał o innych możliwościach,w ogóle nic mi nie mówi ale może nie wszystkie badania u wszystkich są potrzebne..
Danielkowa
Fanka BB :)
bardzo dobrze dzialają ćwiczenia mięsni keglaja to jak kaszle to zaraz sikam w gacie, a mam jeszcze pozostały po przeziębieniu, które miałam z miesiąc temu, szczególnie rano
to nie fajnie jak wszystko na jednej osobie spoczywa, bo M w pracy całe dnie, no ale chociaż zarobi
dobrze, że tak to się skończyło z tym niesfornym klientem, kamień z serca
co to za grzech mieć ochotę na pizzę? ja wciągam całą na raz, chciałabym mieć taki stoper, żeby zjeść 1 kawałek i koniec, ale ja z tych łakomczuszków
Kaska_96
Dwujajowe dlatego mam nadzieję że będzie parkaU mnie też termin do USC ustala szpital, ja ostatnio czekałam 10 dni. Na becikowe ostatnio się nie lapałam ale teraz już będę składać wniosek i wydaje mi się, że tam będzie dużo papierów, 500+ wydaje się mało skomplikowane ale zobaczymy co się okaże w praktyce
Mabi
Marika nie będziesz sama, bo każda z nas będzie z Tobą myślami.
U mnie w trakcie usg przezierność karku wyszła 1.4, ogólnie wszystkie parametry dobre, PAPPA poleciła mi moja ginekolog mimo, że nie mam 35 lat, zrobiłam zgodnie z zaleceniem, ale czekam jeszcze na wyniki i tak jak napisała clue wtedy musiałam sama zapłacić. Ale ja całą ciąże prowadze prywatnie, więc pewnie grozi mi bankructwo
U mnie w trakcie usg przezierność karku wyszła 1.4, ogólnie wszystkie parametry dobre, PAPPA poleciła mi moja ginekolog mimo, że nie mam 35 lat, zrobiłam zgodnie z zaleceniem, ale czekam jeszcze na wyniki i tak jak napisała clue wtedy musiałam sama zapłacić. Ale ja całą ciąże prowadze prywatnie, więc pewnie grozi mi bankructwo
reklama
ewelinanice
Witam dziewczyny. Dawno mnie nie bylo ale nie wiem jak zyje... wczoraj praciwalam do 1 a dzis juz od rana w pracy... przed praca porozwozic dziewczyny... padam. Byle skanczyc ta mgr... raczej juz nie doczytam waszych postow ale postaram sie zagladac na bieżąco...
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom