reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Mój mąż chciał naszego syna nazwać CYRYL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po moim trupie :p No ale stanęło na Michale :) Z córką od razu doszliśmy do porozumienia :)

Grupę zamkniętą robimy z dniem 1 czerwca, kiedy wszystkie będziemy już po badaniach genetycznych :)

Badaniach genetycznych? wszystkie je robicie? czy to jest to usg które wykonuje się między 11-14 tygodniem?

reklama
@syska90 klocki lego duplo są super [emoji5]
Ja uwielbiam piasek kinetyczny o ile dziecko go nie zje [emoji6]

rfxge6hhcx5oy37q.png

Trzymajcie jutro kciuki o 14... Idę na biopsje i strasznie się boję.. Ale po trzech tygodniach od tego badania w końcu będę miała jasność. Niestety mój chłopak już wrócił do Norwegii - nawał pracy... A ja muszę jutro w przychodni zjawić się i niestety sama.. :( mam nadzieję że po będę czuła się dobrze..

3jgxxzkrnx7xmkcx.png

@89Katia Michał piekne imie sama bym tak nazwala syna, no ale moj chlopina to tez Michał, wiec pozamiatane :D tzn gdybym miala mieć syna, ale mam nadzieje, ze corce nie uroslo nic od prenatalnych :D

Ja robiłam z testem pappa, u mnie przeziernosc byla 2.1, dostalam ostatnio wyniki pappa i jest wszystko w porzadku.

Wlasnie, apropo prezentów, dzis w nocy do Polski przylecial moj chrzesniak z USA, na dniach skonczy 4 latka i nie mam pojecia co mu kupic. Bede go 3 raz na oczy widziec :D doradzicie cus?

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Usg :)
Niektóre dziewczyny robią rozszerzoną wersję z testem PAPPA, amniopunkcją itp.

okej, dzięki :) mój lekarz zrobił usg, powiedział że dzidzia dobrze się rozwija i tyle, nic nie wspominał o innych możliwościach,w ogóle nic mi nie mówi ale może nie wszystkie badania u wszystkich są potrzebne..:)

Trzymajcie jutro kciuki o 14... Idę na biopsje i strasznie się boję.. Ale po trzech tygodniach od tego badania w końcu będę miała jasność. Niestety mój chłopak już wrócił do Norwegii - nawał pracy... A ja muszę jutro w przychodni zjawić się i niestety sama.. :( mam nadzieję że po będę czuła się dobrze..

3jgxxzkrnx7xmkcx.png
Ojej Marika trzymam kciuki... musi być dobrze... juz doczytałam co sie dzialo.

rfxge6hhcx5oy37q.png

Ostatnia edycja:

3jgxxzkrnx7xmkcx.png
Kochana trzymam! Myślałam o Tobie od rana. I będziemy przy Tobie przez czas oczekiwania na wyniki.

reklama
Do góry