evli2
Fanka BB :)
Asiu bardzo mi przykro!!!Trzymaj się ciepło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez okropnie nie lubie klucia! Strasznie sie boje igielJa teraz musza zrobic badania krew i mocz a tak bardzo nie lubie klucia
Ja przez pare dni mialam wzdecia i twardy brzuch staram sie nie jesc ciezko strawnych potraw i jak narazie okJa tez okropnie nie lubie klucia! Strasznie sie boje igiel
Dzis jeszcze rano mialam twarda ale po wyproznieniu robi sie miekka
Super że imprezka udana. Niezły masz maraton komunijny. U mnie w przyszłym roku komunia, a już przeżywam jak widzę te dzieciaczki ubrane pod kościołem na biało. A jeszcze nie tak dawno mówiłam po komunii starszego syna, że następna dopiero za 3 lata i to jeszcze kupa czasu. Zleciało szybko.Leżę już w łóżku wykończona, ale szczęśliwa po Kominii córki, było cudnie i wzruszająco, tylko te 29 stopni rozwalało. Jutro Komunia mojego chrześniaka. W poniedziałek będę spała na biurku w pracy.