reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Zaktualizowałam tabelkę. Zobaczcie czy wszystko zgadza się.
Mnie nie uzupelnilas :(
Pisałam kiedys w poście pod tabelka, nie chcialam więc pisac jeszcze raz na pw, zeby Ci nie śmiecić :)
u mnie córka, o ile jej kuska nie urosla od czasu prenatalnych :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Asia bardzo ci współczuję...
Podobnie jak większość, myślałam że już teraz możemy czuć się bezpiecznie :(
Patrząc na tabelkę wygląda na to że będzie wysyp dzieciaczków 5 i 8 listopada.

Mnie nie uzupelnilas :(
Pisałam kiedys w poście pod tabelka, nie chcialam więc pisac jeszcze raz na pw, zeby Ci nie śmiecić :)
u mnie córka, o ile jej kuska nie urosla od czasu prenatalnych :D

Jesteś w tabelce, tylko płci nie ma, bo nie podawałaś ;-) ;)płeć uzupełnię i wstawie przy następnej aktualizacji tabelki ;-) ;)

Jesteś w tabelce, tylko płci nie ma, bo nie podawałaś ;-) ;)płeć uzupełnię i wstawie przy następnej aktualizacji tabelki ;-) ;)
Podawalam! Z imionami nawet, ooo! Jeszcze sklerozy nie mam :D ale posty juz usuniete [emoji14] ale spoko, moze do tego czasu sie plec na 100 procent potwierdzi i dojdziemy z imionami do ładu :D

Podawalam! Z imionami nawet, ooo! Jeszcze sklerozy nie mam :D ale posty juz usuniete [emoji14] ale spoko, moze do tego czasu sie plec na 100 procent potwierdzi i dojdziemy z imionami do ładu :D

Ok, może nie zauważyłam, dlatego prosiłam żebyście przesyłały mi dane na priv ;-) ;) uzupełnię, przy następnej aktualizacji.

Kochane. Ja Was dzisiaj opuszczam. Po wizycie kontrolnej (14 tyg ) okazało się ze mój dzidziuś nie żyje...
Trzymam za was wszystkie mocno kciuki i jestem przy was całym sercem. Mam nadzieje ze jeszcze kiedyś dołączę!

Pozdrawiam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Asiu...wyrazy współczucia... nic pewnie nie jest w stanie ukoic Twojego bólu... wierzę jednak ze odrobinę otuchy dodaje Ci fakt, ze jestesmy z Tobą [emoji22]

rfxge6hhcx5oy37q.png

Spoko lena, nie ma problemu :)

@Lornetka super, ze sie komunia udala :) masz maraton komunijny w tym tygodniu :D
U mnie w pracy dzis tez byla komunia, a to rzadkosc bo to maly hotelik, no i jestem wykonczona. Pomagalam kolezance obsługiwać i padam na pysk. A mialam na ognisko jechac po pracy :(

Dziewczyny, gratuluje Wam udanych wizyt. Ja mam w poniedziałek i zaczynam miec stresa duzego.

Leżę już w łóżku wykończona, ale szczęśliwa po Kominii córki, było cudnie i wzruszająco, tylko te 29 stopni rozwalało. Jutro Komunia mojego chrześniaka. W poniedziałek będę spała na biurku w pracy.
Lornetka ciesze się że jesteś juz po komunii... oczywiście to piekny czas wzruszen i wiem co przeżywałas.. ale to tez stres...teraz jeszcze chrzesniak i odpoczynek... weź urlop na żądanie [emoji6]

Co do maluszków to codziennie sprawdzam tym moim domowym prymitywnym usg serduszko i czuje się spokojniejsza... od kilku dni prócz serca słyszę tez jakby przelewanie się wody... myślę, że to ruchy maleństwa bo i delikatne czuję od czasu do czasu.

rfxge6hhcx5oy37q.png

reklama
A kiedy jakieś badania :-)?

xnw40tc7sy506vxn.png
Wizyta dopiero 9 czerwca więc jeszcze 3 tygodnie! Ostatnio musiałam czekać aż do USG połówkowego więc nauczyłam się cierpliwości ;)

Z ciekawostek to za pierwszym razem czułam chłopca a tu mi mówią, że dziewczynka, trochę zwątpiłam, nawet zdążyliśmy części osób w rodzinie powiedzieć a jakiś czas później okazuje się, że będzie jednak chłopak [emoji23] potem miałam stracha więc na każdej wizycie prosiłam o potwierdzenie a mój łobuz znów się ukrywał do 8 miesiąca ciąży więc wszystko jest możliwe [emoji14]

Do góry