reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@ann9 mój też mówi, że jeszcze za wcześniej. Ja też jeszcze nic nie kupiłam, ale nie dlatego, że tak mówi, tylko po prostu nie miałam na to ochoty :) pojedziemy teraz w poniedziałek do lekarza to może się skusimy na małe conieco :)

reklama
Hej dziewczyny!
@Mycha07 chociaż to moja pierwsza ciąża to Cię dobrze rozumiem. W sensie, na pewno będę miała dużo łatwiej niż Ty, bo przecież to tylko jedno dziecko, ale za to wszystko jest dla mnie super nowe, a tu nie mamy żadnej rodziny, ani znajomych bliższych bo mieszkamy tu dopiero parę miesięcy. Bliżej niż 1000km nikogo nie mamy [emoji14] więc się już teraz stresuję, że każdą "brzydką kupkę" w pieluszce będę wysyłała zdjęciem do mamy :)

U mnie brzuszek widoczny tylko jak się tak ubiorę, żeby go podkreślić, a na plusie trochę ponad 2kg.

Dzisiaj byłam w H&M, takie piękności mają dla maluszków. Na razie też prawie nic nie kupiłam, ale wybraliśmy z mężem wózek i to pewnie będzie nasz pierwszy konkretny zakup :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Tutaj pieluchy tanie, o polowe tansze niz w Polsce! A tez pampersa, nigdy tego nie zrozumiem....kiedys uzywalam huggisa I bardzo bylam zadowolona, ale juz nie ma ich, tylko pampersa albo jakies z niemieckich marketow.
Skonczylam prace na dzis, przydalo by sie jeszcze odkurzyc I podlogi pomyc...

A u mnie waga o 2 kg do przodu. Czuje się dobrze tyle tylko że cos jakby mnie w szyjce ciągnęło co jakiś czas. Brzuch tak jakby był dziś mniejszy niż wczoraj ( pewnie dlatego że taka objedzona dziś nie jestem :) )

Hejka
Ja się miewacie w piątek wieczór?
Bo ja wymęczona całym tygodniem pracy;/
Ja czekam na promocję i przeceny w lipcu jak będą wtedy będę szalec

Ja się czuje całkiem nieźle :)choć o ile w ciągu dnia rozpiera mnie energia to na wieczór czuje się zmęczona i musze poleżeć. Mąż wykańcza łazienkę wiec co jakiś czas jestem pomocnikiem aby coś przynieść czy zobaczyć :) i oczywiście przynieść coś do picia bo jak mu nie zaniose to sam może nie pić cały dzień jak się czyms zajmie :)

Ja myślałam że dłużej popracuje ale wyszło trochę inaczej i wypoczywam na zwolnieniu. Ale nie żałuję :) podziwiam teraz Was cały czas pracując i tym co mają już dzieciaczki. Pewnie ciężko jest.

3jgx43r8ceekwbv1.png

Okazja była :D a Mężowie lubią stwierdzenie "no co? W promocji bylo" haha

U mnie też już paczka pampersow leży bo bratowej zostalo i nam podarowala :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

reklama
@estrelicia jaki wózek wybraliście?

@lena_89 w Tesco promka na pampersy jest praktycznie cały czas, też mam ten kuponik na dyszkę tylko chyba kupię jeszcze pieluchy dla starszaka ;) poprzednio przed porodem zabrałam chyba 6 mega pak pieluch i bardzo długo nie musiałam nic kupować :)

@pudrowana5 ja dziś ledwo żyję, mój D. miał inwenturę w pracy i wrócił dopiero o 21 więc cały dzień sama z dzieckiem, ciężko było no i jeszcze taki upał, że się nic nie chciało :D

@Myszka90 ja już bardzo tęsknię za pracą a tu jeszcze 1,5 roku w domu, myślałam że siedzenie w domu będzie przyjemniejsze :D

Do góry