reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Ja pijeHej wiecie moze czy mozna pic koper wloski na wzdecia i problemy z trawieniem?
Bo wlasnie slyszalam rozne opinie na ten tematJa pije
Pewnie koleżanka jeszcze w ciąży nie była i nie wie jak to jest. Albo zwyczajnie zazdrości. Ale wierzę że to irytujące. Ja jeszcze nie spotkałam się z komentarzami bo jak było chłodniej to ukrywał się pod kurtką. A jak zrobiło się ciepło to jeszcze nikogo nie spotkałam z bliższych znajomych"O matko jaki wielki! Na pewno jest tam jeden bobas? Mojej koleżance do 6 miesiąca NIC nie było widać! A ciebie TAAAAAAKI brzuchol"....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Majeczka85
Oczywiście jestem, czytam ale też jeżdżę po sklepach i załatwiam jak to nie farbę to inne akcesoria dla panów fachowców. Obecnie przebywam na działce bo mieszkać w domu nie mogę... mam słaby net tu dlatego mnie tak mało. Ale późnym wieczorem jak mój luby śpi a ja zasnąć nie mogę to czytam po 20 stron jakie plodzicie za dnia mam nadzieję że jak skończę remont to i ja popadne w wir zakupów dla maluszka i będę mogła się wam chwalic@Mabi ani się obejrzysz i u Ciebie będzie 15 tc
@Majeczka85 jesteś? Czytasz nas? Wszystko ok?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziś od moich fachowców dostałam takie zdjęcie, hehe ciekawe kiedy koniec
Mimi2330
Moim zdaniem jest ok.Bo wlasnie slyszalam rozne opinie na ten temat
Mamaginekolog pisała że szklanka rumianku mięty czy innych ziół nie zaszkodzi
Oczywiście jestem, czytam ale też jeżdżę po sklepach i załatwiam jak to nie farbę to inne akcesoria dla panów fachowców. Obecnie przebywam na działce bo mieszkać w domu nie mogę... mam słaby net tu dlatego mnie tak mało. Ale późnym wieczorem jak mój luby śpi a ja zasnąć nie mogę to czytam po 20 stron jakie plodzicie za dnia mam nadzieję że jak skończę remont to i ja popadne w wir zakupów dla maluszka i będę mogła się wam chwalic
Dziś od moich fachowców dostałam takie zdjęcie, hehe ciekawe kiedy koniec
No tak, przecież u Was remont w pełni
Jak się czujesz?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Majeczka85
Jeszcze Wam się pochwale że dzięki temu że mamy remont to ja wolne chwile spędzam tak...
Majeczka85
Uważam że teraz najlepiej ze wszystkich dni od kiedy jestem w ciąży. Jeść mogę już wszystko. Mdłości odpuściły jedynie bóle głowy często mnie męczą podobno to może być od dupfastonu tak mi lekarz powiedział ale daje rade.No tak, przecież u Was remont w pełni
Jak się czujesz?
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
I do kilku dni czuje ze brzuch mi rosnie
reklama
Karolka2106