reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Hej wiecie moze czy mozna pic koper wloski na wzdecia i problemy z trawieniem?
Ja pije

hchy43r8h8l5x99d.png

"O matko jaki wielki! Na pewno jest tam jeden bobas? Mojej koleżance do 6 miesiąca NIC nie było widać! A ciebie TAAAAAAKI brzuchol"....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pewnie koleżanka jeszcze w ciąży nie była i nie wie jak to jest. Albo zwyczajnie zazdrości. Ale wierzę że to irytujące. Ja jeszcze nie spotkałam się z komentarzami bo jak było chłodniej to ukrywał się pod kurtką. A jak zrobiło się ciepło to jeszcze nikogo nie spotkałam z bliższych znajomych

@Mabi ani się obejrzysz i u Ciebie będzie 15 tc :)

@Majeczka85 jesteś? Czytasz nas? Wszystko ok?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Oczywiście jestem, czytam ale też jeżdżę po sklepach i załatwiam jak to nie farbę to inne akcesoria dla panów fachowców. Obecnie przebywam na działce bo mieszkać w domu nie mogę... mam słaby net tu dlatego mnie tak mało. Ale późnym wieczorem jak mój luby śpi a ja zasnąć nie mogę to czytam po 20 stron jakie plodzicie za dnia ;) mam nadzieję że jak skończę remont to i ja popadne w wir zakupów dla maluszka i będę mogła się wam chwalic
Dziś od moich fachowców dostałam takie zdjęcie, hehe ciekawe kiedy koniec
1495208061-aaaaaa.jpeg

3jgx3e3k9n678rt6.png

Oczywiście jestem, czytam ale też jeżdżę po sklepach i załatwiam jak to nie farbę to inne akcesoria dla panów fachowców. Obecnie przebywam na działce bo mieszkać w domu nie mogę... mam słaby net tu dlatego mnie tak mało. Ale późnym wieczorem jak mój luby śpi a ja zasnąć nie mogę to czytam po 20 stron jakie plodzicie za dnia ;) mam nadzieję że jak skończę remont to i ja popadne w wir zakupów dla maluszka i będę mogła się wam chwalic
Dziś od moich fachowców dostałam takie zdjęcie, hehe ciekawe kiedy koniec
1495208061-aaaaaa.jpeg

3jgx3e3k9n678rt6.png

No tak, przecież u Was remont w pełni :)
Jak się czujesz?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

No tak, przecież u Was remont w pełni :)
Jak się czujesz?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Uważam że teraz najlepiej ze wszystkich dni od kiedy jestem w ciąży. Jeść mogę już wszystko. Mdłości odpuściły jedynie bóle głowy często mnie męczą podobno to może być od dupfastonu tak mi lekarz powiedział ale daje rade.

I do kilku dni czuje ze brzuch mi rosnie :)
3jgx3e3k9n678rt6.png

reklama
@ann88 mężczyźni zawsze marudza pod tym względem, nie rozumieją że cieszymy się ciąża ;) mam takie zdanie jak @Mycha07 lepiej wcześniej zacząć niż za późno. Ja już kupuje i się nie przejmuje, później zapewne nie będzie mi się chciało chodzić z dużym brzuszkiem po sklepach. ;)

Do góry