reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@ann9 mój też mówi, że jeszcze za wcześniej. Ja też jeszcze nic nie kupiłam, ale nie dlatego, że tak mówi, tylko po prostu nie miałam na to ochoty :) pojedziemy teraz w poniedziałek do lekarza to może się skusimy na małe conieco :)

reklama
Hej dziewczyny!
@Mycha07 chociaż to moja pierwsza ciąża to Cię dobrze rozumiem. W sensie, na pewno będę miała dużo łatwiej niż Ty, bo przecież to tylko jedno dziecko, ale za to wszystko jest dla mnie super nowe, a tu nie mamy żadnej rodziny, ani znajomych bliższych bo mieszkamy tu dopiero parę miesięcy. Bliżej niż 1000km nikogo nie mamy [emoji14] więc się już teraz stresuję, że każdą "brzydką kupkę" w pieluszce będę wysyłała zdjęciem do mamy :)

U mnie brzuszek widoczny tylko jak się tak ubiorę, żeby go podkreślić, a na plusie trochę ponad 2kg.

Dzisiaj byłam w H&M, takie piękności mają dla maluszków. Na razie też prawie nic nie kupiłam, ale wybraliśmy z mężem wózek i to pewnie będzie nasz pierwszy konkretny zakup :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Tutaj pieluchy tanie, o polowe tansze niz w Polsce! A tez pampersa, nigdy tego nie zrozumiem....kiedys uzywalam huggisa I bardzo bylam zadowolona, ale juz nie ma ich, tylko pampersa albo jakies z niemieckich marketow.
Skonczylam prace na dzis, przydalo by sie jeszcze odkurzyc I podlogi pomyc...

A u mnie waga o 2 kg do przodu. Czuje się dobrze tyle tylko że cos jakby mnie w szyjce ciągnęło co jakiś czas. Brzuch tak jakby był dziś mniejszy niż wczoraj ( pewnie dlatego że taka objedzona dziś nie jestem :) )

Hejka
Ja się miewacie w piątek wieczór?
Bo ja wymęczona całym tygodniem pracy;/
Ja czekam na promocję i przeceny w lipcu jak będą wtedy będę szalec

Ja się czuje całkiem nieźle :)choć o ile w ciągu dnia rozpiera mnie energia to na wieczór czuje się zmęczona i musze poleżeć. Mąż wykańcza łazienkę wiec co jakiś czas jestem pomocnikiem aby coś przynieść czy zobaczyć :) i oczywiście przynieść coś do picia bo jak mu nie zaniose to sam może nie pić cały dzień jak się czyms zajmie :)

Ja myślałam że dłużej popracuje ale wyszło trochę inaczej i wypoczywam na zwolnieniu. Ale nie żałuję :) podziwiam teraz Was cały czas pracując i tym co mają już dzieciaczki. Pewnie ciężko jest.

3jgx43r8ceekwbv1.png

Okazja była :D a Mężowie lubią stwierdzenie "no co? W promocji bylo" haha

U mnie też już paczka pampersow leży bo bratowej zostalo i nam podarowala :)

3jgx43r8ceekwbv1.png

reklama
@estrelicia jaki wózek wybraliście?

@lena_89 w Tesco promka na pampersy jest praktycznie cały czas, też mam ten kuponik na dyszkę tylko chyba kupię jeszcze pieluchy dla starszaka ;) poprzednio przed porodem zabrałam chyba 6 mega pak pieluch i bardzo długo nie musiałam nic kupować :)

@pudrowana5 ja dziś ledwo żyję, mój D. miał inwenturę w pracy i wrócił dopiero o 21 więc cały dzień sama z dzieckiem, ciężko było no i jeszcze taki upał, że się nic nie chciało :D

@Myszka90 ja już bardzo tęsknię za pracą a tu jeszcze 1,5 roku w domu, myślałam że siedzenie w domu będzie przyjemniejsze :D

Do góry