reklama
A wiecie co ja dzisiaj kupilam ? Pampersy byly w promocji za 69.99, a przyslali mi jeszcze kupon club card za 10 zl wiec kupilam 145 pampersow za 59.99 dalam na strych i beda czekaly do listopada [emoji1]
estrelicia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
@Mycha07 chociaż to moja pierwsza ciąża to Cię dobrze rozumiem. W sensie, na pewno będę miała dużo łatwiej niż Ty, bo przecież to tylko jedno dziecko, ale za to wszystko jest dla mnie super nowe, a tu nie mamy żadnej rodziny, ani znajomych bliższych bo mieszkamy tu dopiero parę miesięcy. Bliżej niż 1000km nikogo nie mamy [emoji14] więc się już teraz stresuję, że każdą "brzydką kupkę" w pieluszce będę wysyłała zdjęciem do mamy
U mnie brzuszek widoczny tylko jak się tak ubiorę, żeby go podkreślić, a na plusie trochę ponad 2kg.
Dzisiaj byłam w H&M, takie piękności mają dla maluszków. Na razie też prawie nic nie kupiłam, ale wybraliśmy z mężem wózek i to pewnie będzie nasz pierwszy konkretny zakup
@Mycha07 chociaż to moja pierwsza ciąża to Cię dobrze rozumiem. W sensie, na pewno będę miała dużo łatwiej niż Ty, bo przecież to tylko jedno dziecko, ale za to wszystko jest dla mnie super nowe, a tu nie mamy żadnej rodziny, ani znajomych bliższych bo mieszkamy tu dopiero parę miesięcy. Bliżej niż 1000km nikogo nie mamy [emoji14] więc się już teraz stresuję, że każdą "brzydką kupkę" w pieluszce będę wysyłała zdjęciem do mamy
U mnie brzuszek widoczny tylko jak się tak ubiorę, żeby go podkreślić, a na plusie trochę ponad 2kg.
Dzisiaj byłam w H&M, takie piękności mają dla maluszków. Na razie też prawie nic nie kupiłam, ale wybraliśmy z mężem wózek i to pewnie będzie nasz pierwszy konkretny zakup
Tutaj pieluchy tanie, o polowe tansze niz w Polsce! A tez pampersa, nigdy tego nie zrozumiem....kiedys uzywalam huggisa I bardzo bylam zadowolona, ale juz nie ma ich, tylko pampersa albo jakies z niemieckich marketow.
Skonczylam prace na dzis, przydalo by sie jeszcze odkurzyc I podlogi pomyc...
Skonczylam prace na dzis, przydalo by sie jeszcze odkurzyc I podlogi pomyc...
pudrowaona5
Hejka
Ja się miewacie w piątek wieczór?
Bo ja wymęczona całym tygodniem pracy;/
Ja czekam na promocję i przeceny w lipcu jak będą wtedy będę szalec
Ja się miewacie w piątek wieczór?
Bo ja wymęczona całym tygodniem pracy;/
Ja czekam na promocję i przeceny w lipcu jak będą wtedy będę szalec
Myszka90
Ja się czuje całkiem nieźle choć o ile w ciągu dnia rozpiera mnie energia to na wieczór czuje się zmęczona i musze poleżeć. Mąż wykańcza łazienkę wiec co jakiś czas jestem pomocnikiem aby coś przynieść czy zobaczyć i oczywiście przynieść coś do picia bo jak mu nie zaniose to sam może nie pić cały dzień jak się czyms zajmie
Ja myślałam że dłużej popracuje ale wyszło trochę inaczej i wypoczywam na zwolnieniu. Ale nie żałuję podziwiam teraz Was cały czas pracując i tym co mają już dzieciaczki. Pewnie ciężko jest.
Ja myślałam że dłużej popracuje ale wyszło trochę inaczej i wypoczywam na zwolnieniu. Ale nie żałuję podziwiam teraz Was cały czas pracując i tym co mają już dzieciaczki. Pewnie ciężko jest.
akpuroks
Baaardzo dobra cena!A wiecie co ja dzisiaj kupilam ? Pampersy byly w promocji za 69.99, a przyslali mi jeszcze kupon club card za 10 zl wiec kupilam 145 pampersow za 59.99 dalam na strych i beda czekaly do listopada [emoji1]
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@estrelicia jaki wózek wybraliście?
@lena_89 w Tesco promka na pampersy jest praktycznie cały czas, też mam ten kuponik na dyszkę tylko chyba kupię jeszcze pieluchy dla starszaka poprzednio przed porodem zabrałam chyba 6 mega pak pieluch i bardzo długo nie musiałam nic kupować
@pudrowana5 ja dziś ledwo żyję, mój D. miał inwenturę w pracy i wrócił dopiero o 21 więc cały dzień sama z dzieckiem, ciężko było no i jeszcze taki upał, że się nic nie chciało
@Myszka90 ja już bardzo tęsknię za pracą a tu jeszcze 1,5 roku w domu, myślałam że siedzenie w domu będzie przyjemniejsze
@lena_89 w Tesco promka na pampersy jest praktycznie cały czas, też mam ten kuponik na dyszkę tylko chyba kupię jeszcze pieluchy dla starszaka poprzednio przed porodem zabrałam chyba 6 mega pak pieluch i bardzo długo nie musiałam nic kupować
@pudrowana5 ja dziś ledwo żyję, mój D. miał inwenturę w pracy i wrócił dopiero o 21 więc cały dzień sama z dzieckiem, ciężko było no i jeszcze taki upał, że się nic nie chciało
@Myszka90 ja już bardzo tęsknię za pracą a tu jeszcze 1,5 roku w domu, myślałam że siedzenie w domu będzie przyjemniejsze