L
Lornetka
Gość
Ja też robię w restauracji, mimo że jest tylko najbliższa rodzina, czyli rodzice i rodzeństwo nasze. Ale ponieważ komunia jutro, a wszyscy przyjeżdżają już dziś bo mają 350 km do przejechania, to dziś muszę im jakaś kolację wymyślić.Leonkaa , jakos bede musiala to przetrwac, pierwsze 2 tyg mam.nadzieje, ze tata dzieci bedzie pomagal bo wezmie urlop a pozniej bedziemy myslec, oby do swiat, bo wtedy maja dluga przerwe, po nowym roku powinna juz wiosna isc. Chociaz tutaj z ta pogoda to roznie bywa.
Lornetka nas komunia czeka w nastepnym roku, ale jak juz bedziemy robic , to prawdopodobnie tylko chrzestna przyleci I zarezerwuje miejsce w restauracji, bo nie bedzie mi sie chcialo w domu przygotowywac
Ja dzis tez wstawalam do malej, bo sobie piczke odparzyla, bo nie podciera po sikaniu! Chyba nie ma czasu na to! I tak w nocy ja smarowalam po czym ja szczypalo ehhh dzis rano juz ok, zaczerwienie zeszlo. Ale ona to potrafi w nocy wystraszyc, ma dlugie wlosy I jak tak cichutko przyjdzie I stanie przy lozku, I mowi cichutko mama....
Nie ma wzdec, zabardzo nie wiem nawet jak to wyglada
Ja mam upieczony sernik, krowke, karpatke, wuzetke, raffaello I zaraz bede konczyc malinowa chmurke.... moge tylko wylizac miski
Katia zabardzo nie mamy wyboru, mozemy tylko ponarzekac I pomarudzic, ja tylko sie boje, ze bede miala jakies komplikacje po porodzie albo cos z dzieckiem bedzie nie tak... a tak jak wczesniej pisalam , bede miec 2 tyg na dojscie do siebie. I najbardziej boje sie huraganow, 2lata temu praktycznie byl jeden huragan za drugim, ulewy.... czasami bywaja zimy bardzo lagodne, bez opadow I po 10st, wiec mam tylko nadzieje, ze w tym roku nas oszczedzi!
Bezkonserwantow, narazie ukrywam brzuszek nikt nie pyta I ja tez jeszcze nie rozpowiadam, nawet rodzinie jeszcze nie mowilismy
Katia gitara! Odwaznie
Iska najbardziej mnie boli, ze bede musiala zrezygnowac z pracy A naprawde super juz rozwinelam skrzydla, zaczelam dobrze zarabiac... 3 lata na to pracowalam, wiec naprawde bol pozostanie :/
Teraz jakos dajemy rade jak syn z chora noga tyle byl, az ciezko uwierzyc ze to juz ponda 6tyg!
Dla mnie to komplement, jak.ktos mowil ze mam duzy brzuch, widac kazda lubi co innego. U mnie narazie taka pilka z przodu