reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzień dobry. :)
U Nas dzisiaj też piękna pogoda, aż szkoda że na południe do pracy. :(

Dzisiaj tak zaszalam z ciuszkami dla Malego ze az mi wstyd że na tym etapie tak wariuje. :oops:

reklama
Dziewczyny ułożyło mi.... usłyszałam serduszko joniora/rki... kamień z serca... dosc wysoko znalazłam w okolicach pepka... czyli te ruchy w tej okolicy to nie tylko moja wyobraźnia i czulam maleństwo

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Karolka... z ciuszkami tez bym szalala ale trochę boję sie zapeszac... wiem to zabobon... poczekam na płeć [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie to moja trzecia ciąża i przerażona jestem wielkością brzuszka. Normalnie już ciąża zaawansowana a tu czwarty miesiąc nawet nie minął. Przy drugiej mi tak szybko nie wyskoczył.
U mnie to też 3 ciąża, w spodnie ciążowe wskoczyłam już w 8 tc!! bo w pierwsze kolejności wybrzuszyło mi sie podbrzusze, a ja generalnie tylko w biodrówkach chodziłam i w żadnych się nie dopięłam. Teraz w 4 miesiącu wyglądam jak pod koniec 5. A dodam, ze w obu poprzednich ciążach miałam niewielki brzuszek, bo dziecko się mocno wewnątrz komponowało.

Ja chyba sobie tez zbadam tsh przed kolejna wizyta, chociaz lekarz mi nie zalecal, ale mialam ostatnio 2,5 i powiedział ze to dobry wynik a to przeciez na granicy :/
U mnie jedyne spodnie normalne w których mi wygodnie to wlasnie biodrowki, reszte mam z wysokim stanem i nawet nie probuje ich zakładać :D aaa no i jeszcze ogrodniczki mam wygodne ale nie ciazowe, tylko takie normalne, jak kupowalam to byly troche duże teraz sa jak znalazl :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

@leonkaa ja wczoraj u lekarza byłam bo gardło bolało i miałam wrażenie że mam zapalenie krtani ale na szczęście to tylko przeziębienie lekarz przepisał mi płukanie gardła szałwią, 3 razy 2 tabletki rutinoskorbin ale biore tylko 2 razy 2 tabletki i na kaszel suchy syrup drosetux ☺

reklama
a ja sobie ostatnio kupiłam getry ciążowe bo w drugiej ciąży szybciej brzuszek u mnie widoczny ale waga podobna do pierwszej ciąży +3 kg ☺ w biodrówkach ciężko mi sie chodziło bo brzuch bolał a teraz super nic nie ciśnie a jaka wygoda ☺

Do góry