reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Dzień dobry. :)
U Nas dzisiaj też piękna pogoda, aż szkoda że na południe do pracy. :(

Dzisiaj tak zaszalam z ciuszkami dla Malego ze az mi wstyd że na tym etapie tak wariuje. :oops:

reklama
Dziewczyny ułożyło mi.... usłyszałam serduszko joniora/rki... kamień z serca... dosc wysoko znalazłam w okolicach pepka... czyli te ruchy w tej okolicy to nie tylko moja wyobraźnia i czulam maleństwo

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Karolka... z ciuszkami tez bym szalala ale trochę boję sie zapeszac... wiem to zabobon... poczekam na płeć [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie to moja trzecia ciąża i przerażona jestem wielkością brzuszka. Normalnie już ciąża zaawansowana a tu czwarty miesiąc nawet nie minął. Przy drugiej mi tak szybko nie wyskoczył.
U mnie to też 3 ciąża, w spodnie ciążowe wskoczyłam już w 8 tc!! bo w pierwsze kolejności wybrzuszyło mi sie podbrzusze, a ja generalnie tylko w biodrówkach chodziłam i w żadnych się nie dopięłam. Teraz w 4 miesiącu wyglądam jak pod koniec 5. A dodam, ze w obu poprzednich ciążach miałam niewielki brzuszek, bo dziecko się mocno wewnątrz komponowało.

Ja chyba sobie tez zbadam tsh przed kolejna wizyta, chociaz lekarz mi nie zalecal, ale mialam ostatnio 2,5 i powiedział ze to dobry wynik a to przeciez na granicy :/
U mnie jedyne spodnie normalne w których mi wygodnie to wlasnie biodrowki, reszte mam z wysokim stanem i nawet nie probuje ich zakładać :D aaa no i jeszcze ogrodniczki mam wygodne ale nie ciazowe, tylko takie normalne, jak kupowalam to byly troche duże teraz sa jak znalazl :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

@leonkaa ja wczoraj u lekarza byłam bo gardło bolało i miałam wrażenie że mam zapalenie krtani ale na szczęście to tylko przeziębienie lekarz przepisał mi płukanie gardła szałwią, 3 razy 2 tabletki rutinoskorbin ale biore tylko 2 razy 2 tabletki i na kaszel suchy syrup drosetux ☺

reklama
a ja sobie ostatnio kupiłam getry ciążowe bo w drugiej ciąży szybciej brzuszek u mnie widoczny ale waga podobna do pierwszej ciąży +3 kg ☺ w biodrówkach ciężko mi sie chodziło bo brzuch bolał a teraz super nic nie ciśnie a jaka wygoda ☺

Do góry