reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu
to jest link do obrazka przedstawiający narządy płciowe dziecka do 18 tygodnia ☺
bardzo mała różnica
Hej :)
Szczerze to ja nie widzę różnicy, chyba że tylko w jakości zdjęć. Nawet nie zwróciłam uwagi co między nóżkami jak miałam robione usg, tak byłam zestresowana czy z maluchem wszystko dobrze. Nawet nie liczyłam na płeć, lekarz wziął mnie z zaskoczenia ;) I nie mam nawet chyba zdjęcia w odpowiednim profilu, żeby sobie pogłówkować. Ale wierzę lekarzowi.

reklama
Ale jestescie ranne ptaszki :D ja wstalam o 7:30 ale to tylko dlatego ze od 8 do 15 mialo nie byc u nas pradu i chcialam sie wczesniej ogarnac, tak to bym spala do 10 :D
Ale jest juz 8:20 i prad nadal jest :)

Wyspalam sie z moja nowa poduszka, chociaz mnie denerwowalo jak chcialam na drugi bok sie przekrecic, poduche musialam zabierac ze soba wtedy, ale jestem zadowolona z zakupu :)
Katia koniecznie pokaz sie w sukience, moja mam nadzieje dojdzie jutro :)

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie mierze sukienkę na komunie i jakaś krótsza przez brzuch się wydaje ... muszę się jeszcze rozejrzeć [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w takiej ładnej sukience już bym miała z przodu brochę na wierzchu ;/ Prawdą jest, że w trzeciej ciąży bardzo szybko brzuch rośnie. Aż się boję co będzie dalej.
Ja w czerwcu mam wesele więc może w jakąś zasłonę się zmieszczę. :)

Wiem, ze norma się zwiększa ale nie mam pojęcia do ilu. Moim zdaniem masz dobre TSH. Trzymam kciuki.
Ja muszę się zapisać bo mi słabo spada...

hchy43r8h8l5x99d.png
Ja miałam ostatnio 2,66 i moja gin powiedziała, że w ciąży powinien być trochę inny wynik ale nie wiem w którą stronę. Teraz codziennie rano, na czczo biorę jakąś tabletkę na tarczycę. Nigdy z tarczycą nie miałam problemów.

Ja miałam ostatnio 2,66 i moja gin powiedziała, że w ciąży powinien być trochę inny wynik ale nie wiem w którą stronę. Teraz codziennie rano, na czczo biorę jakąś tabletkę na tarczycę. Nigdy z tarczycą nie miałam problemów.
W 1 trymestrze jest na pewno do 2.5

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry