reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@itucha jeszcze nie pytałam lekarza, ale jakoś straciłam przekonanie do lotów :/ córka znajomych mojego taty w ciąży sporo latała, jakieś odległe podróży, Chiny itp. Cała ciąża przebiegała prawidłowo, dopiero później okazało się, że dziecko jest z autyzmem. Nikt nigdy nie potwierdzil, że ma to jakikolwiek związek z lotami czy tymi podróżami, ale ona mówi, że do końca życia się będzie zastanawiać czy to nie miało wpływu... No i mój mąż niedawno mi powiedział, że cokolwiek by się z dzieckiem nie działo będziemy je kochać najbardziej na świecie, ale nie chce się zastanawiać czy mu nie zaszkodzilismy. No i jak zaczęłam o tym myśleć, to wiesz... Dla nas lot do Polski to tak naprawdę 3 albo 2 loty w jedną stronę, nie chce niechcący zaszkodzić dziecku :(

Bez męża najgorsze właśnie dni wolne od pracy, chociaż tyle, że gotować tyle nie muszę ;)
Śliczny balkonik!!!

p19uskjojbeqaxq5.png

reklama
Aaaa ja chce coreczke :D
A tak powaznie, to wazne zeby zdrowe bylo, chociaz na drugim zdjeciu chyba bardziej na coreczke wyglada, wiec moze jest jeszcze jakas nadzieja :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, mało się odzywam bo czasu brak.
Gratuluję pozytywnych wieści z usg a za Ciebie Marika trzymam mocno kciuki.
Ja teraz czekam w kolejce do giną, jeszcze pewnie ponad godzinę zanim wejdę albo i dłużej...
Krwawien już nie miałam ale w dalszym ciągu biorę progesteron. Za to z żylakami masakra, nie wiem czy to możliwe, że dziecko już na coś naciska ale jedna noga cała w zielonych wystających żyłach plus prawa strona ( nie wiem jak to nazwać, wzgorek łonowy? Opuchnięte i tak jakby żyły pod spodem a lewa strona i noga ok

Dziewczyny gratuluje wizyt ... super [emoji7]

@itucha ja tez lubię seriale ale z braku czasu ich nie oglądam ... ale jak od lipca pójdę na zwolnienie to może się wreszcie uda [emoji6] zatem co polecasz ?
Kącik balkonie totalnie w moim stylu ... super [emoji106]

Ja tez mam wesele w lipcu ale pasuje ... a Wy laseczki wyglądacie ślicznie [emoji18]

Tak przy okazji w poniedziałek na tvn7 o 21:55 będzie program o szczepieniach. Tak jakbyście były zainteresowane.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aaaa ja chce coreczke :D
A tak powaznie, to wazne zeby zdrowe bylo, chociaz na drugim zdjeciu chyba bardziej na coreczke wyglada, wiec moze jest jeszcze jakas nadzieja :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe wiesz ja fachowcem nie jestem [emoji3]pooglądam troszke stronę o nubach na ingender i mi pasuje na chłopca ale doktor pewnie wie lepiej [emoji6] trzymam kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

cześć dziewczyny ☺

@Marika92 super że masz tak wspaniałą rodzine, bądź dobrej myśli bo musi być dobrze ☺

@89Katia odpoczywaj dużo, dobrze że plamienia znikneły i niech nie wracają ☺

a ja dzisiaj mam dzień jeżdżenia po sklepach budowlanych ☺
za miesiąc zaczyna nam sie remont mieszkania i powiem wam że aż sie boje co to będzie ☺

miłego dnia
Ja w przyszłym tygodniu dobudowuje pokój :) hehe bedzie jazda :p

Hej dziewczyny, mało się odzywam bo czasu brak.
Gratuluję pozytywnych wieści z usg a za Ciebie Marika trzymam mocno kciuki.
Ja teraz czekam w kolejce do giną, jeszcze pewnie ponad godzinę zanim wejdę albo i dłużej...
Krwawien już nie miałam ale w dalszym ciągu biorę progesteron. Za to z żylakami masakra, nie wiem czy to możliwe, że dziecko już na coś naciska ale jedna noga cała w zielonych wystających żyłach plus prawa strona ( nie wiem jak to nazwać, wzgorek łonowy? Opuchnięte i tak jakby żyły pod spodem a lewa strona i noga ok

Może tak być ... moja koleżanka tez miała podobny problem i miała jakiś zabieg na nogę w ciąży. Skonsultuj to z lekarzem koniecznie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry