reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Tez mam wesela i to dwa po dwa dni. Na drugi dzień mam juz sukienkę! Tyle szczęścia. Wygrzebana z szafy. :p
Pochwale sie :-)
IMG_1060.JPG
IMG_1060.JPG

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_1060.JPG
    IMG_1060.JPG
    159,4 KB · Wyświetleń: 470
reklama
Bezkonserwantów wyglądasz bajecznie
dziś Lidlu są są fajne kombinezony ja sobie kupiłam z rękawkiem na jutrzejszą komunię
Marika to wzruszające, czuję, że dotyka Cię sam Bóg i otrzymasz cud, modlę się też za Twojego dzidziusia

Teraz będzie apel :D do Listopadowych mam 2017, które nas podczytuja, a jeszcze się nie ujawniły.

Z dniem 1 czerwca zostanie utworzona zamknięta grupa. Aby do niej dołączyć trzeba być aktywnym członkiem grupy :) Jeśli chcecie dołączyć później do wątku zamkniętego to zapraszam do aktywności tutaj.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tez mam wesela i to dwa po dwa dni. Na drugi dzień mam juz sukienkę! Tyle szczęścia. Wygrzebana z szafy. :p
Pochwale sie :-)Zobacz załącznik 806250Zobacz załącznik 806250

Świetnie wyglądasz, ja niestety mam spory problem z tym że w większość sukienek nie mieszczę się juz w biuście...
Też mam wesele z poprawinami ale na szczęście na ten drugi dzień mam sukienkę, odcinaną pod biustem i lekko rozkloszowana, więc ten problem mam chociaż z głowy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nic nie biorę na wymioty. Dwa razy wzięłam tego czopka, ale nie widziałam różnicy, więc podziękowałam. Wytrzymam. Jeszcze troszkę :)
Na Śląsku dziś pochmurno :( a tak mi brakuje słoneczka.

Hej kobitki!

Ja już dzisiaj po wizycie :) po dodaniu wyników badań biochemicznych, czyli tych PAPP-A i wolnej beta hcg, ocena ryzyka zmniejszyła się na najmniejszą możliwą, więc jestem baaardzo szczęśliwa :) :) podejrzeliśmy dzidziolca i wszystko gra ;) prawie 8cm mamy :D
dostałam jednak nakaz spoczynkowego trybu życia, bo wczoraj latałam po sklepach pół dnia i dzisiaj na USG było widać przykurcze macicy. No i oczywiście magnez mam brać.
Teraz trochę plamię, ale to dlatego, że pobieraną miałam też dzisiaj cytologie, lekarz uprzedził, że może tak być.

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania :)
Miłej soboty dla wszystkich!!!

reklama
Hej kobitki!

Ja już dzisiaj po wizycie :) po dodaniu wyników badań biochemicznych, czyli tych PAPP-A i wolnej beta hcg, ocena ryzyka zmniejszyła się na najmniejszą możliwą, więc jestem baaardzo szczęśliwa :) :) podejrzeliśmy dzidziolca i wszystko gra ;) prawie 8cm mamy :D
dostałam jednak nakaz spoczynkowego trybu życia, bo wczoraj latałam po sklepach pół dnia i dzisiaj na USG było widać przykurcze macicy. No i oczywiście magnez mam brać.
Teraz trochę plamię, ale to dlatego, że pobieraną miałam też dzisiaj cytologie, lekarz uprzedził, że może tak być.

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania :)
Miłej soboty dla wszystkich!!!

Gratulacje :) także zapraszam na kanapę :D

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Do góry