reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Za tydzień mam komunię córki i myślałam, że ubiorę którąś z moich sukienek, ale albo brzuch nie wchodzi albo cyc i teraz klops. Kupować ciążową sukienkę wizytową to bezsens. Jakieś pomysły na sukienkę, która i w ciąży i po ciąży będzie służyć? Help.

Nie strasz, proszę cię, bo ja za dwa tygodnie mam wesele i planuje założyć sukienkę sprzed ciąży, tylko teraz się zastanawiam czy ja się w nią zmieszczę? Mierzyłam ja jakieś 2 tygodnie temu i nawet było jeszcze trochę luzu, ale od tego czasu brzuch mi sporo urósł a tu jeszcze trochę czasu jest... I jak się nie zmieszczę to będzie klops :szok:

reklama
Muszę wam powiedzieć że mam wspaniałą rodzinę... Mama wytrzymuje moje zmienne nastroje, emocje z którymi sobie nie radzę... Tata jest na każde zawołanie mimo że mieszka 100 km ode mnie, siostra straciła już synka będąc w 6 mc i strasznie mi kibicuje.. Prosi mnie żebym się nie poddawała bo Bóg odebrał jej w danym momencie życia prawo do bycia matką a chciałaby być matką chrzestną dla mojego dziecka.. Pracuje z bardzo wierzącymi ludźmi i opowiedziała po krótce moja sytuację i nawet są msze odprawiane w mojej intencji :( dziś miałam sen... Śniło mi się że chłopczyk w żłobku bo tam pracuje, podszedł do mnie i powiedział patrząc i pokazując na brzuch ,, wsisko będzie dobse z dzidzi,, obudziłam się i popłakałam, aż mój chłopak nie wiedział co się dzieje ze nagle płacz.. Ehhh

3jgx43r8v0rwe5uf.png
Trzymam mocno kciuki za Twoje maleństwo...bądź silna !

Witam dziewczyny...ja dzis musze byc w pracy bo odrabiamy za 2 ...a jutro uczelnia heheh Trzymajcie sie ciepło ...u nas zapowiada sie piekny dzien :)

Cześć w sobotę :)

@Antonia2016 gratuluje udanej wizyty! Trzymamy kciuki za dziś!

@Marika92 rodzina to ogromna wartosc. Cieszę się, ze masz w bliskich oparcie. Ten czas oczekiwania na wyniki na pewno będzie trudny. Ale się nie poddajemy i nie wątpimy! Wszystko jak tu jesteśmy będziemy Cię wspierać i wierzymy, ze wszystko skończy się dobrze!!!

Sobota, 6.10 syn wstał [emoji15] dawno tego nie było! Także u nas od rana wesoło.
Nos spokojna. Wkładka czysta [emoji4]zeru jakiegokolwiek bolu. Zaraz dopije herbatkę i posłucham co tam u dzidziusia słychać :)

Jakie plany na dziś? Ja niezmiennie dalej się lenie.

Miłego dnia!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też dziś miałam iść do pracy odrabiać za 2 maja, ale dziś impreza urodzinowa córki, więc wzięłam urlop. Teraz jeszcze w łóżku z kawą, kocham weekendy, bo nie muszę wstawać o 5.30 :D W poniedziałek amniopunkcja, stres już jest.

cześć dziewczyny ☺

@Marika92 super że masz tak wspaniałą rodzine, bądź dobrej myśli bo musi być dobrze ☺

@89Katia odpoczywaj dużo, dobrze że plamienia znikneły i niech nie wracają ☺

a ja dzisiaj mam dzień jeżdżenia po sklepach budowlanych ☺
za miesiąc zaczyna nam sie remont mieszkania i powiem wam że aż sie boje co to będzie ☺

miłego dnia

Dzień dobry kobitki :)
Marika, gratuluję tak super rodzinki. Wsparcie w takiej chwili jest bardzo ważne :)
Powodzenia dziewczyny dzisiaj na badaniach.
U mnie dalej wymiotowanie rano. Mdli mnie wieczorem.
Ale widzę że jest już lepiej.
Miłego dnia wszystkim :)

Witam wszystkie listopadowe mamusie ,jestem tu nowa gratuluje wszystkim wyczekanym i upragnionym :)jestem obecnie w 13 tyg i 4 tc. termin mam na 17 listopad,jestem już po prenatalnych 6dni moja dzidzia wtedy miała 6cm podczas usg fikała koziołki:)co do płci to jeszcze nie zobaczylismy ale skrycie marzymy o córeczce ponieważ mamy już 7letniego Synka:)

reklama
@Monika8.11 skads znam przyjemnosc jezdzenia po budowlanych sklepach u nas tez mial sie zaczac remont wczoraj ale przesuwamy to na przyszly tydzien...
Okazalo sie ze w dzieciecym pokoju trzeba bedzie zdrapac sciany do cegly bo wilgoc sie dostala ale to juz w wakacje jak cora u tesciow bedzie
@marika ciesze sie ze masz takie super wsparcie pamietaj ze my tu codziennie o Tobie myslimy i trzymamy kciuki

Do góry