reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
#Anusiak1507 Ja od 3 dni mam na obiad fasolkę po bretońsku :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam się z rana.
Już mam dosyć naprawdę :( aż mnie klatka boli od tego codziennego porannego rzygania :( już nastawiam się, że tak będzie przez całą ciążę, bo nic a nic nie przechodzi. Jest ciutka lepiej niż np. 8, ale już mogłoby być dobrze, żebym mogła się ta ciąża cieszyć ;(
Mam zły dzień..
Jeszcze ta pogoda.. Eh..
Ja biorę pragnę.
Udanych wizyt dziewczyny i miłego dnia :*

Kochana bardzo bym chciała, ale niestety nie widzę :( ze mnie taka specjalista, ze tylko na wyraźnych zdjęciach cokolwiek umiem zobaczyć :(

Marika dużo nas ma dziś wizytę. Będziemy trzymać za siemienia za dzieci kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ powodzenia!
Ja mam o 16:20, wiec jak o 17 wejdę to będzie dobrze.

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt.

Karolka widzisz? Nie było się czym stresować :) cieszę się, ze szefowa tak zareagowała.

A ja znowu mam brunatne plamienie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie wiem już o co chodzi :(
Na detektorze tętno dziecka ok. Dobrze, ze dziś wizyta :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Kochana dziękuję za chęci [emoji5] no nic poczekamy do następnego USG wtedy juz powinno być ładnie widać [emoji5] a najważniejsze oczywiście jest to żeby było zdrowe [emoji5]
Trzymam kciuki za dzisjejsze wizyty [emoji5][emoji110]i czekam na dobre wieści [emoji5]
Kochana dobrze ze możesz posłuchać serduszka maluszka to napewno uspokaja będzie dobrze [emoji5] wizyta juz dzisjaj wiec lekarz sprawdzi z kat te plamienia i wszystko będzie ok trzymam kciuki [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dziewczyny mi przypisala gin pregna plus i pregna dha...zostawilam w aptece 67 zł i to jest na 30 dni . ostatnio sama sobie kupiłam witaminy -vita-miner czy jakos tak ma po 2 plastry jedne to wszytskie witaminy drugie to wszytskie te dha ....i zapłaciłam niecałe 28 zł....wiec od przyszłego miesiaca wracam do vita-mineru

reklama
Do góry