reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Czesc Mamy!!
Na wczorajszej wizycie Maluch super ruchliwy, tetno extra :)
Mama niestety infekcja i dowcipnie antybiotyk.... Poza tym zwieksza sie prawdopodobienstwo przodujacego lozyska... Ponoc w chwili obecnej jest bardzo bardzo nisko.. A moj doktor raczej nie panikuje... Oczywiscie jest szansa ze sie podniesie, ale.... slabo to wyglada... No coz... Oby szczesliwie do brzegu :)

@Myszka ja nie czekalabym do wieczora... Lec na ta IP.

@Marika92 dziewczyno chyba nikt na tym forum nie ma tyle trzymanych kciukow co Ty :) powodzenia i pisz nam wreszcie superowe informacje :)

Powodzenia wszystkim dzis wizytujacym :)

Dzien dobry,
Powodzenia dziewczyny na wizytach, musza być same dobre wiadomości :)
Katia, ciekawe skad to plamienie, ale dobrze ze to nie rozowa albo jakas zywa krew. Ciekawe co Ci lekarz powie.

Ja probuje zasnąć jeszcze od pol godziny ale chyba nic z tego, wszystko mi przeszkadza i zrobilam sie glodna, wiec musze ruszyc tylek. Do tego mam ciagle głupie sny :(

Co robicie dzis na obiad?

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) ja noc o dziwo zaliczam do przespanych, jak na razie jestem spokojna, ale pewnie bliżej wieczora będzie coraz gorzej.. Cóż, muszę się z tym zmierzyć
.. Co do snów to też mam strasznie długie... I to raczej nie są fajne sny.. Nie wiem skąd one się biorą ale są. Dziś w planach na obiad zupa kalafiorowa :) i świeże pierogi :D wyszły pyszne a robiłam pierwszy raz :) miłego dnia [emoji11]

3jgx3e3kcgkoqah3.png

Dzień dobry! Ja Wam wczoraj przesyłałam dobrą pogodę, a tu dzisiaj u mnie deszczowo i pochmurnie. Tyle dobrze, że wciąż ponad 20 stopni...

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! I dużo spokoju, bo widzę że wiele z Was ma od rana jakieś nerwowe sytuacje :/

@Iska90 ja też mam ciągle głupie sny, jak nie koszmary to jakieś inne irracjonalne. Już nie wstaję co godzinę siusiac, ale i tak cała noc się budzę jak mi się śnią takie głupoty. Strasznie to jest męczące.

Ja żadnych dodatkowych witamin nie biorę, codziennie tylko jod, kwas foliowy z żelazem i nlpz na prawidłową pracę jelit. Ale mam jeść dużo owoców :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Nie wiem czy widziałyście krótki filmik od superstyler - blogerki, "nie pije w ciazy". Wyjaśnione w żartobliwy sposób dlaczego [emoji85] jak dla mnie trafione w samo sedno.
"Wystarcza mi sny jak po kwasie" [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Myszka90 idz na IP nie czekaj do wieczora dostaniesz kroplowke zebys sie nie odwodnila plamienie mozesz miec z wysilku(biegunka) kup sobie nutri drinki sa okropne w smaku przynajmniej dla mnie ale nawadniaja i maja pelno elektrolitow i innych witamin;-)

Ja mam poki co zakaz brania witamin bralam Dopelherz mama premium ale kazali sie wstrzymac poki z zoladkiem sie nie uspokoi nadrabiam wszystko nutri drinkami.
Mam bardzo dobre wyniki hemoglobina perfekcyjna zreszta mam krew po tatusiu i nigdy nie bylo z nia problemow;-)

Ja dzisiaj fasolke po bretonsku wyciaglam z zamrazalnika ale marza mi sie golabki;-)

Dzisiaj juz tyle zrobilam ze jestem w szoku sprezam sie bo obiecalam kolezance ze zajme sie jej 8miesiecznym maluszkiem;-) musze zaczac sie przyzwyczajac;-) kupilam 3rodzaje sloiczkow i jakies chrupki z hippa moze niejadek sie na cos skusi;-)

Do góry