reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Czesc Mamy!!
Na wczorajszej wizycie Maluch super ruchliwy, tetno extra :)
Mama niestety infekcja i dowcipnie antybiotyk.... Poza tym zwieksza sie prawdopodobienstwo przodujacego lozyska... Ponoc w chwili obecnej jest bardzo bardzo nisko.. A moj doktor raczej nie panikuje... Oczywiscie jest szansa ze sie podniesie, ale.... slabo to wyglada... No coz... Oby szczesliwie do brzegu :)

@Myszka ja nie czekalabym do wieczora... Lec na ta IP.

@Marika92 dziewczyno chyba nikt na tym forum nie ma tyle trzymanych kciukow co Ty :) powodzenia i pisz nam wreszcie superowe informacje :)

Powodzenia wszystkim dzis wizytujacym :)

Dzien dobry,
Powodzenia dziewczyny na wizytach, musza być same dobre wiadomości :)
Katia, ciekawe skad to plamienie, ale dobrze ze to nie rozowa albo jakas zywa krew. Ciekawe co Ci lekarz powie.

Ja probuje zasnąć jeszcze od pol godziny ale chyba nic z tego, wszystko mi przeszkadza i zrobilam sie glodna, wiec musze ruszyc tylek. Do tego mam ciagle głupie sny :(

Co robicie dzis na obiad?

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) ja noc o dziwo zaliczam do przespanych, jak na razie jestem spokojna, ale pewnie bliżej wieczora będzie coraz gorzej.. Cóż, muszę się z tym zmierzyć
.. Co do snów to też mam strasznie długie... I to raczej nie są fajne sny.. Nie wiem skąd one się biorą ale są. Dziś w planach na obiad zupa kalafiorowa :) i świeże pierogi :D wyszły pyszne a robiłam pierwszy raz :) miłego dnia [emoji11]

3jgx3e3kcgkoqah3.png

Dzień dobry! Ja Wam wczoraj przesyłałam dobrą pogodę, a tu dzisiaj u mnie deszczowo i pochmurnie. Tyle dobrze, że wciąż ponad 20 stopni...

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! I dużo spokoju, bo widzę że wiele z Was ma od rana jakieś nerwowe sytuacje :/

@Iska90 ja też mam ciągle głupie sny, jak nie koszmary to jakieś inne irracjonalne. Już nie wstaję co godzinę siusiac, ale i tak cała noc się budzę jak mi się śnią takie głupoty. Strasznie to jest męczące.

Ja żadnych dodatkowych witamin nie biorę, codziennie tylko jod, kwas foliowy z żelazem i nlpz na prawidłową pracę jelit. Ale mam jeść dużo owoców :)

p19uskjojbeqaxq5.png

Nie wiem czy widziałyście krótki filmik od superstyler - blogerki, "nie pije w ciazy". Wyjaśnione w żartobliwy sposób dlaczego [emoji85] jak dla mnie trafione w samo sedno.
"Wystarcza mi sny jak po kwasie" [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Myszka90 idz na IP nie czekaj do wieczora dostaniesz kroplowke zebys sie nie odwodnila plamienie mozesz miec z wysilku(biegunka) kup sobie nutri drinki sa okropne w smaku przynajmniej dla mnie ale nawadniaja i maja pelno elektrolitow i innych witamin;-)

Ja mam poki co zakaz brania witamin bralam Dopelherz mama premium ale kazali sie wstrzymac poki z zoladkiem sie nie uspokoi nadrabiam wszystko nutri drinkami.
Mam bardzo dobre wyniki hemoglobina perfekcyjna zreszta mam krew po tatusiu i nigdy nie bylo z nia problemow;-)

Ja dzisiaj fasolke po bretonsku wyciaglam z zamrazalnika ale marza mi sie golabki;-)

Dzisiaj juz tyle zrobilam ze jestem w szoku sprezam sie bo obiecalam kolezance ze zajme sie jej 8miesiecznym maluszkiem;-) musze zaczac sie przyzwyczajac;-) kupilam 3rodzaje sloiczkow i jakies chrupki z hippa moze niejadek sie na cos skusi;-)

Do góry