reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Tak wogole to smieje sie z mojego suwaczka... od poczatku mówiłam ze to bedzie łobuz i ustawiłam go niebieskiego :)
Ja nie widzę Twojego suwaczka

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Jest niebieski z niebieskim wózkiem :p
To ja ustawiłam sobie suwaczek na różowo, siła podświadomości!? ;)

W poprzedniej ciąży brałam vita-miner i tran, pod koniec jeszcze żelazo, teraz póki co łykam kwas foliowy i witaminę D, resztę suplementuje w warzywach i owocach, w tej kwestii mamy dobry okres na ciążę :)

Dziewczyny mi przypisala gin pregna plus i pregna dha...zostawilam w aptece 67 zł i to jest na 30 dni . ostatnio sama sobie kupiłam witaminy -vita-miner czy jakos tak ma po 2 plastry jedne to wszytskie witaminy drugie to wszytskie te dha ....i zapłaciłam niecałe 28 zł....wiec od przyszłego miesiaca wracam do vita-mineru
Właśnie szukam czegoś tańszego, bo mi przepisała mama dha premium plus.
Dość drogie niestety.
Dzięki Dziewczyny za wszelkie informacje.

Cześć dziewczyny:) Gratuluję udanych wizyt:) Ja biorę mama dha pregna plus i to niestety 60 zł za 60 tab. Widać mój suwaczek pod tym postem?

cześć dziewczyny ☺
ja dziś obudziłam sie z bólem gardła
byłam w aptece i pani dała mi tabletki na gardła dla kobiet w ciąży ale to nic nie daje
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś mamusie ☺

ja byłam u lekarza i wszytko ok serduszko bije dzidzia rośnie, prawdopodobnie chłopczyk ale lekarz powiedział żebym sie nie nastawiała bo to spuchnięte jest i że ma słabą sprawdzalność co do płci ☺
i uwaga nasz skarb waży całe 100 gram

co do tabletki to biore prenatal duo koszt 50 zł na cały miesiąc ☺

reklama
Do góry