Mimi2330
Fanka BB :)
Ja nie widzę Twojego suwaczkaTak wogole to smieje sie z mojego suwaczka... od poczatku mówiłam ze to bedzie łobuz i ustawiłam go niebieskiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie widzę Twojego suwaczkaTak wogole to smieje sie z mojego suwaczka... od poczatku mówiłam ze to bedzie łobuz i ustawiłam go niebieskiego
Jest niebieski z niebieskim wózkiemJa nie widzę Twojego suwaczka
To ja ustawiłam sobie suwaczek na różowo, siła podświadomości!?Jest niebieski z niebieskim wózkiem
Właśnie szukam czegoś tańszego, bo mi przepisała mama dha premium plus.Dziewczyny mi przypisala gin pregna plus i pregna dha...zostawilam w aptece 67 zł i to jest na 30 dni . ostatnio sama sobie kupiłam witaminy -vita-miner czy jakos tak ma po 2 plastry jedne to wszytskie witaminy drugie to wszytskie te dha ....i zapłaciłam niecałe 28 zł....wiec od przyszłego miesiaca wracam do vita-mineru
Ja nie widzę....Cześć dziewczyny Gratuluję udanych wizyt Ja biorę mama dha pregna plus i to niestety 60 zł za 60 tab. Widać mój suwaczek pod tym postem?