reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
#Anusiak1507 Ja od 3 dni mam na obiad fasolkę po bretońsku :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam się z rana.
Już mam dosyć naprawdę :( aż mnie klatka boli od tego codziennego porannego rzygania :( już nastawiam się, że tak będzie przez całą ciążę, bo nic a nic nie przechodzi. Jest ciutka lepiej niż np. 8, ale już mogłoby być dobrze, żebym mogła się ta ciąża cieszyć ;(
Mam zły dzień..
Jeszcze ta pogoda.. Eh..
Ja biorę pragnę.
Udanych wizyt dziewczyny i miłego dnia :*

Kochana bardzo bym chciała, ale niestety nie widzę :( ze mnie taka specjalista, ze tylko na wyraźnych zdjęciach cokolwiek umiem zobaczyć :(

Marika dużo nas ma dziś wizytę. Będziemy trzymać za siemienia za dzieci kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ powodzenia!
Ja mam o 16:20, wiec jak o 17 wejdę to będzie dobrze.

Gratuluje wczorajszych udanych wizyt.

Karolka widzisz? Nie było się czym stresować :) cieszę się, ze szefowa tak zareagowała.

A ja znowu mam brunatne plamienie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie wiem już o co chodzi :(
Na detektorze tętno dziecka ok. Dobrze, ze dziś wizyta :(

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Kochana dziękuję za chęci [emoji5] no nic poczekamy do następnego USG wtedy juz powinno być ładnie widać [emoji5] a najważniejsze oczywiście jest to żeby było zdrowe [emoji5]
Trzymam kciuki za dzisjejsze wizyty [emoji5][emoji110]i czekam na dobre wieści [emoji5]
Kochana dobrze ze możesz posłuchać serduszka maluszka to napewno uspokaja będzie dobrze [emoji5] wizyta juz dzisjaj wiec lekarz sprawdzi z kat te plamienia i wszystko będzie ok trzymam kciuki [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Dziewczyny mi przypisala gin pregna plus i pregna dha...zostawilam w aptece 67 zł i to jest na 30 dni . ostatnio sama sobie kupiłam witaminy -vita-miner czy jakos tak ma po 2 plastry jedne to wszytskie witaminy drugie to wszytskie te dha ....i zapłaciłam niecałe 28 zł....wiec od przyszłego miesiaca wracam do vita-mineru

reklama
Do góry