Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biore Femibion i vigantolettenDziewczyny jakie witaminy dla kobiet w ciąży wam zalecono?
Kochana dziękuję za chęci [emoji5] no nic poczekamy do następnego USG wtedy juz powinno być ładnie widać [emoji5] a najważniejsze oczywiście jest to żeby było zdrowe [emoji5]Kochana bardzo bym chciała, ale niestety nie widzę ze mnie taka specjalista, ze tylko na wyraźnych zdjęciach cokolwiek umiem zobaczyć
Marika dużo nas ma dziś wizytę. Będziemy trzymać za siemienia za dzieci kciuki[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ powodzenia!
Ja mam o 16:20, wiec jak o 17 wejdę to będzie dobrze.
Gratuluje wczorajszych udanych wizyt.
Karolka widzisz? Nie było się czym stresować cieszę się, ze szefowa tak zareagowała.
A ja znowu mam brunatne plamienie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] nie wiem już o co chodzi
Na detektorze tętno dziecka ok. Dobrze, ze dziś wizyta
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Mi lekarka przepisała żelazo bo mam je na folbej granicy normy, magne B6 i kwas foliowy. Pytałam jej o wit.dla ciężarnych to powiedziała że to poki co niepotrzebne. Wystarczy jeśc owoce i warzywa.Dziewczyny jakie witaminy dla kobiet w ciąży wam zalecono?