reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny czy ktorejś z Was przeszly juz mdłości, ale tak na 100%??

oar89n7312bz9t17.png

bardzo mi pomogła książka pt. "Kuchnia pięciu przemian" M.Biblis przygotowanie potraw jest nieraz pracochłonne ale świetnie przyswajalne, polecam

mój M jest dobrym człowiekiem, ale 19 lat, które jesteśmy ze sobą glównie z mojego powodu były nieraz przykre, myśle, że związek założyliśmy zbyt wcześnie, ale teraz to przepracowałam i mogę powiedzieć, że jestem z nim szczęśliwa

ja miałam chuste skośno-krzyżową z flaneli, nie wiązało się jej, rewelka tak do pół roku dziecka, potem kupiłam nosidło ergonomiczne, wózek gondola też był przydatny na codzienne spacery, w ramach dotleniania
ale bez chusty nie wyobrażam sobie życia, bo Zosia chciała być ciągle ze mną, ja w tej chuście z nią szłam do wc / gotowałam
za to kołyska słabo była używana
z gondolą to właśnie zależne od dziecka, Agatka nie znosiła trzepania we wózku, nie można z nią było iść na żaden spacer, to było kłopotliwe, za to kołyskę uwielbiała z płozami
jak widzę ceny wozków to mi słabo
M stwierdził, że założymy interes badania płuci dziecka:happy2:

Ja mam wózek camarelo Carrera. Cena przyjemna bo za wózek w 2w1 dałam 1150 zł.
Bebetto też bardzo dobre wózki. Nawet się nad nim zastanawiałam. Jako, że ja wysoka jestem, szukałam wózka którego nie będę kopać.
Stokke prowadziłam i te wózki są dla mnie tragiczne.
Koleżanka nawet chciała mi odsprzedać za grosze, ale podziękowałam.
Druga koleżanka miała Maxi cossi i też fatalnie się prowadziło, bo kopałam w niego idąc :)
Naprawdę dziewczyny nie ma co szaleć. Gondola jest na chwilę. Potem i tak szybko przechodzimy w parasolki :)
Mówię to jako "doświadczona" mama :)
A prowadzilas stokke crusi.czy ten kosmicz y xplory ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Stoke to marzenie, ale w życiu bym tyle nie zapłaciła za wózek, nawet za używany 3000 to masakra....i myślę nad quinny, bo później i spacerówki jest fajna i gondola zgrabna i prowadzą się dobrze. Będę polować oczywiście na jakąś uzywke, ale jeszcze się zobaczy. Adamexy też mi sie podobaja ogólnie wizualnie, ale wiem że potem bym osobną spacerowke kupiła a w quinny już nie koniecznie. Ale ogólnie też to rozważam [emoji5][emoji5]
Guinny mood chcialam nim...zobaczylam stokke ...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry