reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@89Katia ja tez czuje laskotki zaraz nad spojeniem lonowym:-) zwykle po slodkosciach. I wieczorem jak juz padam na twarz to czuje ze ksiezniczka rozrabia;-) wczoraj zaczelam to czuc bardzo dokladnie;-)

[emoji173]️ Dokładnie :) ja najbardziej czuje jak leżę na plecach :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja z wozkiem mam najwiekszy problem. Nic nie spelnia moich oczekiwan ;) to bedzie moje pierwsze dziecko tymbardziej nie wiem czym sie kierowac przy wyborze wozka..
Wstepnie myslalam o x-landerze (ktos cos o nim wie ?)
Potrzebuje wozka na wertepy. Mieszkam w uk na wsi. Beton mam tylko przed domem takze kazdy spacer bedzie na drogach polnych czesto w blocie ;)
Wozek moze byc duzy bo raczej na zakupy nie bede go zabierac. No i wygodny do skladania do samolotu..
Nie wiem czy cos znajde [emoji14]

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w 12+3 ( według usg 12+6). To moja druga ciąża :)

W pierwszej poczułam w skończonym 16tc

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też czuje takie łaskotanie od trzech dni :D najczęściej jak biorę ciepły prysznic, albo właśnie jak leżę na plecach :) :) czekam na więcej! :D

[emoji173]️ Dokładnie :) ja najbardziej czuje jak leżę na plecach :)

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Dziewczyny mi też się wydaje że coś czuję. Do tej pory wmawiałam sobie, że to niemożliwe. I właśnie przy leżeniu na plecach najbardziej albo jak się wygodnie rozłożę w fotelu. Nie wiem, może to wymysły. Bo chciałoby się bardzo. No nic czekam na konkretniejsze kopniaczki :)

reklama
Do góry