reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@bejbi odnośnie "trzepania" dzieci w wózkach, przypomniało mi się, że kiedyś trafiłam na taki oto wpis, polecam każdemu do przeczytania Link do: Nigdy nie potrząsaj małym dzieckiem, bo możesz wyrządzić mu ogromną krzywdę

Mnie mdłości jeszcze nie odeszły, czuję się wprawdzie lepiej niż np na przełomie 9-10 tygodnia, ale mimo wszystko taki dziwny posmak w ustach mam często. Zależy też co jem, dziś np zjadłam połowę ogórka kiszonego i tak mi było po nim źle, że masakra :D

przed chwilą zjadłam nie 1 a 2 kawałki ciasta sezamowego, nie przejdzie mi to bezkarnie, hihi a ponoć słodkie mnie odrzuca, tak dziś nie specjalnie:yes:
ja już jakby mniej mam mdłości, przedwczoraj w ogóle nie miałam
pomaga mi picie jałowca, niby zdrowe tyle, że gazowane

Mi tez nie przeszło! Dzisiaj według OM 12t 3d według usg trochę starsza ciąża i wymioty tez były dwa razy [emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie Mamy!!
Poniwaz temat wozkow na dobre sie rozgrzal to ja z doswiadczenia polecam polskie Tako :) dwa lata temu Dziadziu zakupil Wnusiowi :)
Wozek duzy, wygodny z pompowanymi skretnymi kolami.
Ja polecam i tym razem "juz mam" :)
tako-wozek-wielofunkcyjny-junama-impulse.jpg

Załączniki

• tako-wozek-wielofunkcyjny-junama-impulse.jpg
    tako-wozek-wielofunkcyjny-junama-impulse.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 264
Ja patrzylam na allegro ostatnio wozki , takie po 600zl 3in1, myslicie ze takie tez sa dobre? Nie chce wydawac fortuny na wozek, bo troche sciskamy pas ;) a mi glownie chodzi zeby jezdzil I mial skrete piankowe kola :) nie mam za duzych wymagan co do wozka :) chyba przy trzecim dziecku juz tak jest?

Ja patrzylam na allegro ostatnio wozki , takie po 600zl 3in1, myslicie ze takie tez sa dobre? Nie chce wydawac fortuny na wozek, bo troche sciskamy pas ;) a mi glownie chodzi zeby jezdzil I mial skrete piankowe kola :) nie mam za duzych wymagan co do wozka :) chyba przy trzecim dziecku juz tak jest?

Moi znajomi kupili wózek z Graco używany 3w1 za 600 zł. Zadowoleni byli :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja przy trzecim mam na odwrot.... hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry