reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny czy ktorejś z Was przeszly juz mdłości, ale tak na 100%??

oar89n7312bz9t17.png

bardzo mi pomogła książka pt. "Kuchnia pięciu przemian" M.Biblis przygotowanie potraw jest nieraz pracochłonne ale świetnie przyswajalne, polecam

mój M jest dobrym człowiekiem, ale 19 lat, które jesteśmy ze sobą glównie z mojego powodu były nieraz przykre, myśle, że związek założyliśmy zbyt wcześnie, ale teraz to przepracowałam i mogę powiedzieć, że jestem z nim szczęśliwa

ja miałam chuste skośno-krzyżową z flaneli, nie wiązało się jej, rewelka tak do pół roku dziecka, potem kupiłam nosidło ergonomiczne, wózek gondola też był przydatny na codzienne spacery, w ramach dotleniania
ale bez chusty nie wyobrażam sobie życia, bo Zosia chciała być ciągle ze mną, ja w tej chuście z nią szłam do wc / gotowałam
za to kołyska słabo była używana
z gondolą to właśnie zależne od dziecka, Agatka nie znosiła trzepania we wózku, nie można z nią było iść na żaden spacer, to było kłopotliwe, za to kołyskę uwielbiała z płozami
jak widzę ceny wozków to mi słabo
M stwierdził, że założymy interes badania płuci dziecka:happy2:

Ja mam wózek camarelo Carrera. Cena przyjemna bo za wózek w 2w1 dałam 1150 zł.
Bebetto też bardzo dobre wózki. Nawet się nad nim zastanawiałam. Jako, że ja wysoka jestem, szukałam wózka którego nie będę kopać.
Stokke prowadziłam i te wózki są dla mnie tragiczne.
Koleżanka nawet chciała mi odsprzedać za grosze, ale podziękowałam.
Druga koleżanka miała Maxi cossi i też fatalnie się prowadziło, bo kopałam w niego idąc :)
Naprawdę dziewczyny nie ma co szaleć. Gondola jest na chwilę. Potem i tak szybko przechodzimy w parasolki :)
Mówię to jako "doświadczona" mama :)
A prowadzilas stokke crusi.czy ten kosmicz y xplory ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Stoke to marzenie, ale w życiu bym tyle nie zapłaciła za wózek, nawet za używany 3000 to masakra....i myślę nad quinny, bo później i spacerówki jest fajna i gondola zgrabna i prowadzą się dobrze. Będę polować oczywiście na jakąś uzywke, ale jeszcze się zobaczy. Adamexy też mi sie podobaja ogólnie wizualnie, ale wiem że potem bym osobną spacerowke kupiła a w quinny już nie koniecznie. Ale ogólnie też to rozważam [emoji5][emoji5]
Guinny mood chcialam nim...zobaczylam stokke ...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry