Anusiak1507
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NIE!Dziewczyny czy ktorejś z Was przeszly juz mdłości, ale tak na 100%??
Mi niestety nie Dzisiaj jest ten gorszy dxień.Dziewczyny czy ktorejś z Was przeszly juz mdłości, ale tak na 100%??
A prowadzilas stokke crusi.czy ten kosmicz y xplory ?Ja mam wózek camarelo Carrera. Cena przyjemna bo za wózek w 2w1 dałam 1150 zł.
Bebetto też bardzo dobre wózki. Nawet się nad nim zastanawiałam. Jako, że ja wysoka jestem, szukałam wózka którego nie będę kopać.
Stokke prowadziłam i te wózki są dla mnie tragiczne.
Koleżanka nawet chciała mi odsprzedać za grosze, ale podziękowałam.
Druga koleżanka miała Maxi cossi i też fatalnie się prowadziło, bo kopałam w niego idąc
Naprawdę dziewczyny nie ma co szaleć. Gondola jest na chwilę. Potem i tak szybko przechodzimy w parasolki
Mówię to jako "doświadczona" mama
Guinny mood chcialam nim...zobaczylam stokke ...Stoke to marzenie, ale w życiu bym tyle nie zapłaciła za wózek, nawet za używany 3000 to masakra....i myślę nad quinny, bo później i spacerówki jest fajna i gondola zgrabna i prowadzą się dobrze. Będę polować oczywiście na jakąś uzywke, ale jeszcze się zobaczy. Adamexy też mi sie podobaja ogólnie wizualnie, ale wiem że potem bym osobną spacerowke kupiła a w quinny już nie koniecznie. Ale ogólnie też to rozważam [emoji5][emoji5]
Ale wam zazdroszcze ze juz czujecie dzieciaczki.@89Katia ja tez czuje laskotki zaraz nad spojeniem lonowym:-) zwykle po slodkosciach. I wieczorem jak juz padam na twarz to czuje ze ksiezniczka rozrabia;-) wczoraj zaczelam to czuc bardzo dokladnie;-)