reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
A ja wczoraj po przytulankach krwawilam:-( zestresowalismy sie oboje i raczej noe bedzie nam w glowie kolejne przytulanie sie:-( starzy a glupi... Po badaniu tez krwawie za kazdym razem wiec nie martwie sie tym bo zaraz po byla krew a pozniej juz nie zero boli ale stres nasz.
Dzisiaj wstalam a dziasla mam tak spuchniete jakbym jakoegos zapalenia w ustach dostala uroki hormonow;-)

Ja patrzylam na allegro ostatnio wozki , takie po 600zl 3in1, myslicie ze takie tez sa dobre? Nie chce wydawac fortuny na wozek, bo troche sciskamy pas ;) a mi glownie chodzi zeby jezdzil I mial skrete piankowe kola :) nie mam za duzych wymagan co do wozka :) chyba przy trzecim dziecku juz tak jest?
Dokładnie ja tak mam :) A myślałam że coś ze mną nie tak. Pisałam kilka postów wyżej, że najlepiej kupiłabym używany.

Witam z rana. Czy Was też tak wcześnie mdłości budzą? Ale zjem i przechodzą na ogół oczywiście na jakiś czas.

A ja wczoraj po przytulankach krwawilam:-( zestresowalismy sie oboje i raczej noe bedzie nam w glowie kolejne przytulanie sie:-( starzy a glupi... Po badaniu tez krwawie za kazdym razem wiec nie martwie sie tym bo zaraz po byla krew a pozniej juz nie zero boli ale stres nasz.
Dzisiaj wstalam a dziasla mam tak spuchniete jakbym jakoegos zapalenia w ustach dostala uroki hormonow;-)
O szok, chyba będę miała stracha następnym razem. Ale skoro nawet przy badaniach tak miałaś to chyba paniki nie ma.

Ja patrzylam na allegro ostatnio wozki , takie po 600zl 3in1, myslicie ze takie tez sa dobre? Nie chce wydawac fortuny na wozek, bo troche sciskamy pas ;) a mi glownie chodzi zeby jezdzil I mial skrete piankowe kola :) nie mam za duzych wymagan co do wozka :) chyba przy trzecim dziecku juz tak jest?
Ja już przy pierwszym kupiłam używkę w tej cenie, jeżeli jest to dobry producent i ma odpowiednie koła to nie ma co myśleć tylko brać. Należy tylko pamiętać, że nosidełko z takiego zestawu jest od razu do wyrzucenia, dzieciom nie dajemy używanego fotelika (i butów ;) ), reszta może być :)

Jak ja się dzisiaj wyspałam, 9,5h nieprzerwanego snu, dziecko też pięknie przespało noc, to będzie dobry dzień! :)

@leonkaa no mysmy celibat od samego poczatku mieli jakos tak sie zlozylo ze sie nie chcialo i byl stresik zw cos sie stanie. No i wczoraj sie potwierdzilo ze nie jest nam to wskazane;-) no w szpitalu jak mnie badali to krwawilam zaraz po i tak bylo teraz po przytulankach. Ja ogolnie mam uczucie opuchniecia tam w srodku bo jak dawalam ta luteine dowcipnie to nieraz byl problem ja wsadzic ;-)

Dziewczyny czy ktorejś z Was przeszly juz mdłości, ale tak na 100%??

oar89n7312bz9t17.png

Tak, ja już od jakiegoś czasu w ogóle nie mam mdłości. Piersi tez nie bolą. Są tylko dużo większe i czuje sutki przy dotyku.

Mutsy jest super :) bardzo polecam firmę :)

A to dobre, ja kilka dni temu kupiłam u tego samego sprzedawcy dla siebie szlafrok i koszule [emoji5]
Niby na allegro tysiące aukcji i sprzedających...

Poważnie? Jesteś zadowolona z jakości obsługi i produktu? :)
Ja pewnie na swoje zamówienie będę musiała poczekać najwcześniej do piątku lub nawet poniedziałku przez majówkę :)

Ojej, to się przestraszyliscie. Dobrze, ze teraz nic się nie dzieje.

Dzień dobry wszystkim :) takie poniedziałki to ja lubię :D
Jakie olany na dziś? Moi panowie leczą jeszcze kaszel, wiec pewnie kolejny dzień w domu. Ja chyba w końcu wezmę się za prasowanie.....

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

@leonkaa no mysmy celibat od samego poczatku mieli jakos tak sie zlozylo ze sie nie chcialo i byl stresik zw cos sie stanie. No i wczoraj sie potwierdzilo ze nie jest nam to wskazane;-) no w szpitalu jak mnie badali to krwawilam zaraz po i tak bylo teraz po przytulankach. Ja ogolnie mam uczucie opuchniecia tam w srodku bo jak dawalam ta luteine dowcipnie to nieraz byl problem ja wsadzic ;-)
zapytaj kekarki dlaczego tak się dzieje

oar89n7312bz9t17.png

Dzień dobry wszystkim ;)

Mnie wczoraj wieczorem wróciły mdłości, ale mam nadzieje, że to tylko chwilowe.

Teraz zjadłam kabanosy i w trakcie ich jedzenia naszło mnie na kasze manne na mleku :D i kurcze no taką mam ochote... ale nie wiem czy to się źle nie skończy :p :p

reklama
Wspolczuje ...same przeboje...

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry