reklama
Ja mam wózek camarelo Carrera. Cena przyjemna bo za wózek w 2w1 dałam 1150 zł.
Bebetto też bardzo dobre wózki. Nawet się nad nim zastanawiałam. Jako, że ja wysoka jestem, szukałam wózka którego nie będę kopać.
Stokke prowadziłam i te wózki są dla mnie tragiczne.
Koleżanka nawet chciała mi odsprzedać za grosze, ale podziękowałam.
Druga koleżanka miała Maxi cossi i też fatalnie się prowadziło, bo kopałam w niego idąc
Naprawdę dziewczyny nie ma co szaleć. Gondola jest na chwilę. Potem i tak szybko przechodzimy w parasolki
Mówię to jako "doświadczona" mama
Bebetto też bardzo dobre wózki. Nawet się nad nim zastanawiałam. Jako, że ja wysoka jestem, szukałam wózka którego nie będę kopać.
Stokke prowadziłam i te wózki są dla mnie tragiczne.
Koleżanka nawet chciała mi odsprzedać za grosze, ale podziękowałam.
Druga koleżanka miała Maxi cossi i też fatalnie się prowadziło, bo kopałam w niego idąc
Naprawdę dziewczyny nie ma co szaleć. Gondola jest na chwilę. Potem i tak szybko przechodzimy w parasolki
Mówię to jako "doświadczona" mama
A ja znalazłam taki, zapowiada się ciekawie, ale nie wiem jak na żywo, mnie się podoba ten kolor szary w grochy
Link do: NOWOŚĆ 2017 FASTER 3 STYLE 3w1 - Babymerc
Kurde, to u mnie wyszło największe nt... ale lekarz mówił, że wszystko dobrze i żebym się nie martwiła, ale teraz to mnie zmartwiłyście trochę jednak a obwód główki wam się zgadzał z wynikiem z usg? Bo u mnie usg wyliczyło 12t+3d a obwód główki na 12t+6d, a wg om miałam 12+1
Kurde, to u mnie wyszło największe nt... ale lekarz mówił, że wszystko dobrze i żebym się nie martwiła, ale teraz to mnie zmartwiłyście trochę jednak a obwód główki wam się zgadzał z wynikiem z usg? Bo u mnie usg wyliczyło 12t+3d a obwód główki na 12t+6d, a wg om miałam 12+1
Karolka2106
Fanka BB :)
A ja znalazłam taki, zapowiada się ciekawie, ale nie wiem jak na żywo, mnie się podoba ten kolor szary w grochy
Spokojnie norma jest do 2,5 a i nawet taki wynik nie świadczy o niczym złym tylko trzeba zrobić kolejne badania. Widzisz mój synek miał 1,9 czyli podobnie do Ciebie i wszystko ok
Ja nie miałam mierzonych poszczególnych części ciała pod względem tygodni ciąży. Teraz dzieciaczki rosną swoim tempem
A ja jestem pewna, ze czuje Córeczkę czuje takie łaskotanie właśnie tam gdzie sobie siedzi [emoji7][emoji7][emoji7] zjadłam słodkie jajo z Wielkanocy i chyba to jej posmakowało [emoji171]
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Ja wogole gondoli nie bede kupowac tylko donna infant car seat i spacerowke Maclaren rozkladana na plasko.
Gdybym rodziła na wiosnę to tez bym nie ciągala gondoli tylko porządna spacerówka rozkładana na płasko. No ale w Polsce cała zima przed nami. Brrrrr....
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Marta1985@
Fanka BB :)
Moj to jest Adamex Pajero 4w1, na stelarzu aluminiowym z amortyzatorami.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
reklama
Wzięłam dziewczyny wczoraj tego czopka rano. Naprawdę w ciągu dnia czułam sie dobrze. Dziś nie wzięłam i moje samopoczucie jest totalnie poniżej 0.
Ale przysięgłym sobie, ze będę brać tylko w kryzysowych sytuacjach. Od piątku nie biorę luteiny, wiec może poprawa nastąpi.
Ale przysięgłym sobie, ze będę brać tylko w kryzysowych sytuacjach. Od piątku nie biorę luteiny, wiec może poprawa nastąpi.