reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

@Emsi* tak po prostu pytam :) bo chyba żadna z nas o tym nie pisała po badaniu, a to jednak ważna rzecz :) sprawdziłam, ze z synem miałam 1,9

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wózek camarelo Carrera. Cena przyjemna bo za wózek w 2w1 dałam 1150 zł.
Bebetto też bardzo dobre wózki. Nawet się nad nim zastanawiałam. Jako, że ja wysoka jestem, szukałam wózka którego nie będę kopać.
Stokke prowadziłam i te wózki są dla mnie tragiczne.
Koleżanka nawet chciała mi odsprzedać za grosze, ale podziękowałam.
Druga koleżanka miała Maxi cossi i też fatalnie się prowadziło, bo kopałam w niego idąc :)
Naprawdę dziewczyny nie ma co szaleć. Gondola jest na chwilę. Potem i tak szybko przechodzimy w parasolki :)
Mówię to jako "doświadczona" mama :)

A ja znalazłam taki, zapowiada się ciekawie, ale nie wiem jak na żywo, mnie się podoba ten kolor szary w grochy
Link do: NOWOŚĆ 2017 FASTER 3 STYLE 3w1 - Babymerc

Kurde, to u mnie wyszło największe nt... ale lekarz mówił, że wszystko dobrze i żebym się nie martwiła, ale teraz to mnie zmartwiłyście trochę jednak :( a obwód główki wam się zgadzał z wynikiem z usg? Bo u mnie usg wyliczyło 12t+3d a obwód główki na 12t+6d, a wg om miałam 12+1

A ja znalazłam taki, zapowiada się ciekawie, ale nie wiem jak na żywo, mnie się podoba ten kolor szary w grochy
Link do: NOWOŚĆ 2017 FASTER 3 STYLE 3w1 - Babymerc

Kurde, to u mnie wyszło największe nt... ale lekarz mówił, że wszystko dobrze i żebym się nie martwiła, ale teraz to mnie zmartwiłyście trochę jednak :( a obwód główki wam się zgadzał z wynikiem z usg? Bo u mnie usg wyliczyło 12t+3d a obwód główki na 12t+6d, a wg om miałam 12+1

Spokojnie :) norma jest do 2,5 a i nawet taki wynik nie świadczy o niczym złym tylko trzeba zrobić kolejne badania. Widzisz mój synek miał 1,9 czyli podobnie do Ciebie i wszystko ok :)

Ja nie miałam mierzonych poszczególnych części ciała pod względem tygodni ciąży. Teraz dzieciaczki rosną swoim tempem :)

A ja jestem pewna, ze czuje Córeczkę ;) czuje takie łaskotanie właśnie tam gdzie sobie siedzi [emoji7][emoji7][emoji7] zjadłam słodkie jajo z Wielkanocy i chyba to jej posmakowało [emoji171]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja wogole gondoli nie bede kupowac tylko donna infant car seat i spacerowke Maclaren rozkladana na plasko.

Gdybym rodziła na wiosnę to tez bym nie ciągala gondoli tylko porządna spacerówka rozkładana na płasko. No ale w Polsce cała zima przed nami. Brrrrr....

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

A mój zaplanowany zakup to ten wózek
Bardzo mi się podoba no a kolor to się jeszcze zobaczy co w brzuszku siedzi [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Załączniki

• Quinny_2013_Mood_511d0a1146852.jpg
    Quinny_2013_Mood_511d0a1146852.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Wzięłam dziewczyny wczoraj tego czopka rano. Naprawdę w ciągu dnia czułam sie dobrze. Dziś nie wzięłam i moje samopoczucie jest totalnie poniżej 0.
Ale przysięgłym sobie, ze będę brać tylko w kryzysowych sytuacjach. Od piątku nie biorę luteiny, wiec może poprawa nastąpi.

Do góry