reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

@Emsi* tak po prostu pytam :) bo chyba żadna z nas o tym nie pisała po badaniu, a to jednak ważna rzecz :) sprawdziłam, ze z synem miałam 1,9

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam wózek camarelo Carrera. Cena przyjemna bo za wózek w 2w1 dałam 1150 zł.
Bebetto też bardzo dobre wózki. Nawet się nad nim zastanawiałam. Jako, że ja wysoka jestem, szukałam wózka którego nie będę kopać.
Stokke prowadziłam i te wózki są dla mnie tragiczne.
Koleżanka nawet chciała mi odsprzedać za grosze, ale podziękowałam.
Druga koleżanka miała Maxi cossi i też fatalnie się prowadziło, bo kopałam w niego idąc :)
Naprawdę dziewczyny nie ma co szaleć. Gondola jest na chwilę. Potem i tak szybko przechodzimy w parasolki :)
Mówię to jako "doświadczona" mama :)

A ja znalazłam taki, zapowiada się ciekawie, ale nie wiem jak na żywo, mnie się podoba ten kolor szary w grochy
Link do: NOWOŚĆ 2017 FASTER 3 STYLE 3w1 - Babymerc

Kurde, to u mnie wyszło największe nt... ale lekarz mówił, że wszystko dobrze i żebym się nie martwiła, ale teraz to mnie zmartwiłyście trochę jednak :( a obwód główki wam się zgadzał z wynikiem z usg? Bo u mnie usg wyliczyło 12t+3d a obwód główki na 12t+6d, a wg om miałam 12+1

A ja znalazłam taki, zapowiada się ciekawie, ale nie wiem jak na żywo, mnie się podoba ten kolor szary w grochy
Link do: NOWOŚĆ 2017 FASTER 3 STYLE 3w1 - Babymerc

Kurde, to u mnie wyszło największe nt... ale lekarz mówił, że wszystko dobrze i żebym się nie martwiła, ale teraz to mnie zmartwiłyście trochę jednak :( a obwód główki wam się zgadzał z wynikiem z usg? Bo u mnie usg wyliczyło 12t+3d a obwód główki na 12t+6d, a wg om miałam 12+1

Spokojnie :) norma jest do 2,5 a i nawet taki wynik nie świadczy o niczym złym tylko trzeba zrobić kolejne badania. Widzisz mój synek miał 1,9 czyli podobnie do Ciebie i wszystko ok :)

Ja nie miałam mierzonych poszczególnych części ciała pod względem tygodni ciąży. Teraz dzieciaczki rosną swoim tempem :)

A ja jestem pewna, ze czuje Córeczkę ;) czuje takie łaskotanie właśnie tam gdzie sobie siedzi [emoji7][emoji7][emoji7] zjadłam słodkie jajo z Wielkanocy i chyba to jej posmakowało [emoji171]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Ja wogole gondoli nie bede kupowac tylko donna infant car seat i spacerowke Maclaren rozkladana na plasko.

Gdybym rodziła na wiosnę to tez bym nie ciągala gondoli tylko porządna spacerówka rozkładana na płasko. No ale w Polsce cała zima przed nami. Brrrrr....

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

A mój zaplanowany zakup to ten wózek
Bardzo mi się podoba no a kolor to się jeszcze zobaczy co w brzuszku siedzi [emoji5]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Załączniki

• Quinny_2013_Mood_511d0a1146852.jpg
    Quinny_2013_Mood_511d0a1146852.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Wzięłam dziewczyny wczoraj tego czopka rano. Naprawdę w ciągu dnia czułam sie dobrze. Dziś nie wzięłam i moje samopoczucie jest totalnie poniżej 0.
Ale przysięgłym sobie, ze będę brać tylko w kryzysowych sytuacjach. Od piątku nie biorę luteiny, wiec może poprawa nastąpi.

Do góry