Ja biorę tylko dopochwowo. Ale obarczam ją winą za tak długo trwające mdłości.Bylismy na spozywczych zakupach i dzis w wozku prawie same ryby;-) a to w smietanie a to jakies na ostro a rano rogal z dzemikiem truskawkowym;-) z tymi rybkami bede ostroznie probowac zeby znowu zoladka nie obciazac.
Aha dziewczyny ktore biora luteine pod jezyk jak sie po niej czujecie bo ja dzisiaj przeszlam na taka i mdlosci sie nasilily i glowa mi peka;-/
reklama
@inka.jestem zazdroszczę pogody! Szkoda tylko, ze męczysz się z alergią
Czekamy razem z Tobą na wynik testu
Czekamy razem z Tobą na wynik testu
Karolka2106
Fanka BB :)
Karolka2106
Dużo kosztuje takie badanie?U mnie dopiero 10+2 wczoraj przyszedl mi test sneak peek, domowy dna na plec dziecka. Mozna robic juz po 9tc. Jutro z rana pobieram probke krwi z opuszki palca i oddylam. Wynik bede miala via email do piatku najdalej
Współczuję alergii, wiem co to za ból bo też to przeżywam tyle ze troche później. Żadne leki nie pomagają. Boje się co to bedzie teraz.
Karolka2106
A co kupilas?Ja też zaszalałam obkupiłam dzidziusia brałam raczej neutralne kolory, chociaż ze dwie-trzy rzeczy wzięłam z różem
Zakupy robiłam u tego sprzedawcy: Link do: Przedmioty użytkownika DOLCE_SONNO - Allegro.pl
Body kopertowe, półśpochy, pajacyki, kocyk. Jak tylko wszystko przyjdzie to na pewno pochwalę się zdjęciemA co kupilas?
Fajne to! Nie widziałam czegoś takiego na naszym rynkuZobacz załącznik 804596 Zobacz załącznik 804597 Zobacz załącznik 804598 Zobacz załącznik 804596 Co do wozka to moj pierwszy zakup to bedzie fotelik z kolkami bardzo mi przy synku takiego rozwiazania brakowalo, nadzwigalam sie fotelika i bazy wozka. Kupie donna infant car seat, nie wiem czy slyszalyscie? Swietne ulatwienie transportu dziecka, koszt $499 akcesoria (torba, moskitiera kupuje sie osobno) sa w roznych koloraj ja bede brala beżowy
ewelinanice
http://www.zatrzymujacczas.pl/wp-content/uploads/2015/07/46.png oto moje marzenie stokke crusi black melenge
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@inka.jestem zazdroszczę pogody, u nas od dwóch dni zaledwie łaskawie przestało lać, ale jest zimnoo
Bardzo fajny się wydaje ten fotelik na kółkach, w zasadzie u mnie będziemy się głównie samochodem poruszać, bo mieszkamy na osiedlu, gdzie same domki jednorodzinne i ulica i nie ma nawet gdzie spacerować, a do centrum jednak jest kawałek, dlatego mam naprawdę spory problem z wyborem wózka itd..
A ten test na płeć jest rzeczywiście wiarygodny? Czekamy z niecierpliwością na wyniki !
Bardzo fajny się wydaje ten fotelik na kółkach, w zasadzie u mnie będziemy się głównie samochodem poruszać, bo mieszkamy na osiedlu, gdzie same domki jednorodzinne i ulica i nie ma nawet gdzie spacerować, a do centrum jednak jest kawałek, dlatego mam naprawdę spory problem z wyborem wózka itd..
A ten test na płeć jest rzeczywiście wiarygodny? Czekamy z niecierpliwością na wyniki !
reklama
Aaaa, no to super, w razie czego to i tak nic nie ryzykujesz, a jednak kwotowo 150 dolców a 600 to duża różnica.Producent pisze, ze ponad 99% ale troche negatywnych opini tez znalazlam. Moj lekarz twoerdzi, ze jesli robiony w laboratorium, pobieraja wowczas powyzej 10ml z żyły ($600) to masz ponad 99% te domowe to ok 80% daja (sama zbierasz krew do fiolki z opuszki palca) bo sa obarczone sporym bledem, ale stwierdzilam, ze co tam sprobuje. Jezeli plec jest niezgodna z ta ktora masz po urodzeniu to wysylasz im dowod zakupu i akt urodzenia dziecka i zwracaja pieniadze.
Ten wózek stokke znalazłam w necie za prawie 6000 zł... no deko drogo ale rzeczywiście wydaje sie świetny