reklama
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
Dziewczyny, które robiły teraz genetyczne w skończonym 12tc jaka wyszła Wam przezierność karkowa? U mnie 1,1
1.2 -> według usg był to 12t2d
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Danielkowa
zalezy w jakim terenie będziesz jezdzic czy potrzebujesz go przewozić autem, dla mnie wazne są kola skretne, duze (bo jezdze i po kamieniach, piachu i tez trzeba wziać pod uwagę śnieg ).Dzień dobry !
Mnie dziś naszło na słodkie śniadanie, wcinam kanapki z dżemem porzeczkowym. Do tego ładna pogoda się zapowiada a ja cały dzień waruję w pracy
Ja do tej pory wstawałam raz, max dwa razy w nocy na sikanie, teraz tak dwa razy to standard, do tego ciągle mi niewygodnie, raz za gorąco, raz za zimno. Po weekendzie majowym zamawiam sobie poduszkę ciążową, mam nadzieję, że będzie lepiej się spało. Mam tylko problem z wyborem typu tej poduszki. Dziewczyny, jaka się u was sprawdziła? bo myślę nad tą "C" ale i "U" wygląda na spoko, a i "J" tak samo... no masakra
@Mimi2330 wózek wygląda bardzo stylowo! Tylko pewnie musi być ciężki ;/
Ja ostatnio byłam w hurtowni z art dziecięcymi i zerknęłam na wózki, ceny bardzo fajne, bo tak do 1500 zł, ale że zupełnie się na nich nie znam, wszystkie były dla mnie takie same, tyle, że kolor gondoli różny.. Może bardziej doświadczone mamy będą mogły doradzić, nam zupełnie zielonym na co w ogóle najlepiej zwracać uwagę?
Nawet jesli ktos ma dosc kasy to nie warto kupować wozkow za kilka tysiecy.. bo naprawde czeosto sie zdarza, że dziecko ma gdzies wozek i po prostu niecierpi w nim jezdzić Moj najstarszy bardzo fajnie sue w wozku usypiał, ale drugi i trzeci-TRAGEDIA Dopiero w spacerowkach jezdzili bo mieli ciekawy widok a nie tylko niebo
Ja nie mialam ale wydaje mi sie fajna sprawą gdy mozna sobie wpinać fotelik samoch.do stelaza dzieki temu nie budząc dziecka mozna go zabrać do sklepu. Dzis widzialam wlasnie taki ekstra w pepco chcialam wypatrzyc firmw ale w ogole mi nie znana :/ jakas na litere B i taka dluzsza nazwa...
Bezkonserwantow
Danielkowa
u mnie 1.2mmDziewczyny, które robiły teraz genetyczne w skończonym 12tc jaka wyszła Wam przezierność karkowa? U mnie 1,1
ewelinanice
Nowy stelaz okolo 2300 gondola 1400-1600 nosidelko spacerowki tez okolo 1500 wiec nowa gondola ze spacerowka okolo 5500 uzywki chodza za 3000Stokke u nas bardzo popularne. Orientujesz sie moze w przyblizeniu jaka jest cena tego modelu na pl rynku?
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelinanice
Mima xari czy jakos tak ... tez troche ich teraz jezdzi
Nowy stelaz okolo 2300 gondola 1400-1600 nosidelko spacerowki tez okolo 1500 wiec nowa gondola ze spacerowka okolo 5500 uzywki chodza za 3000
[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] jak dla mnie za dużo milionów monet [emoji23]
Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017
Emsi*
Dziewczyny, które robiły teraz genetyczne w skończonym 12tc jaka wyszła Wam przezierność karkowa? U mnie 1,1
U mnie 1,6 a czemu pytasz ?
Wózek polskiej firmy Adamex
Beretta? Podobno bardzo fajna
Widzę że nie tylko ja szaleje.
Wyglada fajnie tylko mojej przyjaciółki szwagierka ma taki sam i koła się psuly, jedno nawet odpadlo. Ale może to zależy jaki egzemplarz się trafi, także nie chce straszyć.
A co myslicie o Bebetto Holland 2w1?
Ja celuje w Bebetto Tito ale muszę go jeszcze zobaczyć na żywo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelinanice
Katia dla mnie tez... ale mam zamiar wyludzic cos id dziadkow heheh a pozniej sie sprzeda i cos sie zwroci... oczywiscie fotelik tez chce dokupic do kompletu mozna podpiac pod stelaz