reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
@Karolka2106 ja w poprzedniej ciąży kupiłam wózek w 3/4 miesiącu ciąży bo była okazja :D a z pościelą to się możesz wstrzymać bo ona dopiero przy starszym dziecku się przyda, mój póki co śpi w śpiworkach i w to warto inwestować :)

@89Katia w moim x-landerze spacerówka też składa się ze stelażem ale przednie kółko niestety muszę ściągać. A moim zdaniem spacerówka rozkładana na płasko (mam taką) nie zastąpi gondoli, gondola będzie jednak zdrowsza dla dziecka, mój syn jeździł w niej aż 8 miesięcy :D

@inka.jestem zazdroszczę tego testu i tej 99% pewności :) a chyba każde nosidełko można wsadzić w stelaż wózka chyba, że w USA tego nie ma ;)

Dla mnie w wózku były ważne skrętne, pompowane koła, łatwość prowadzenia, duża gondola, ja mam 3-kołowca i jestem z niego bardzo zadowolona!

@Karolka2106 ja w poprzedniej ciąży kupiłam wózek w 3/4 miesiącu ciąży bo była okazja :D a z pościelą to się możesz wstrzymać bo ona dopiero przy starszym dziecku się przyda, mój póki co śpi w śpiworkach i w to warto inwestować :)

@89Katia w moim x-landerze spacerówka też składa się ze stelażem ale przednie kółko niestety muszę ściągać. A moim zdaniem spacerówka rozkładana na płasko (mam taką) nie zastąpi gondoli, gondola będzie jednak zdrowsza dla dziecka, mój syn jeździł w niej aż 8 miesięcy :D

@inka.jestem zazdroszczę tego testu i tej 99% pewności :) a chyba każde nosidełko można wsadzić w stelaż wózka chyba, że w USA tego nie ma ;)

Dla mnie w wózku były ważne skrętne, pompowane koła, łatwość prowadzenia, duża gondola, ja mam 3-kołowca i jestem z niego bardzo zadowolona!

Ja z gondola mam złe wspomnienia :p moje dziecko jej nie znosiło i jeździło w niej całe 2,5 miesiąca. W gondoli darł się jak opętany. Całe osiedle wiedziało, ze jesteśmy na spacerze :p w spacerówkę dziecko pokochało spacery.

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Wzięłam dziewczyny wczoraj tego czopka rano. Naprawdę w ciągu dnia czułam sie dobrze. Dziś nie wzięłam i moje samopoczucie jest totalnie poniżej 0.
Ale przysięgłym sobie, ze będę brać tylko w kryzysowych sytuacjach. Od piątku nie biorę luteiny, wiec może poprawa nastąpi.

Biedna nadal się męczysz [emoji22]

Moj to jest Adamex Pajero 4w1, na stelarzu aluminiowym z amortyzatorami.
1493552157-aaaaaa.jpeg
1493552163-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]

Ale to nie jest tito właśnie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja idę na łatwiznę z obiadem, bo do rodziców jadę się stołować :D

Dziewczyny, a któraś nosiła w chuście, bądź zamierza chustować?

Syna nie nosiłam, ale teraz chyba chusta będzie niezbędna. Będę musiała odbierać Małego ze żłobka i jak będą mrozy to myśle, ze dziecku najcieplej będzie w chuście.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry