reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry !
Mnie dziś naszło na słodkie śniadanie, wcinam kanapki z dżemem porzeczkowym. Do tego ładna pogoda się zapowiada a ja cały dzień waruję w pracy :(
Ja do tej pory wstawałam raz, max dwa razy w nocy na sikanie, teraz tak dwa razy to standard, do tego ciągle mi niewygodnie, raz za gorąco, raz za zimno. Po weekendzie majowym zamawiam sobie poduszkę ciążową, mam nadzieję, że będzie lepiej się spało. Mam tylko problem z wyborem typu tej poduszki. Dziewczyny, jaka się u was sprawdziła? bo myślę nad tą "C" ale i "U" wygląda na spoko, a i "J" tak samo... no masakra :D

@Mimi2330 wózek wygląda bardzo stylowo! Tylko pewnie musi być ciężki ;/
Ja ostatnio byłam w hurtowni z art dziecięcymi i zerknęłam na wózki, ceny bardzo fajne, bo tak do 1500 zł, ale że zupełnie się na nich nie znam, wszystkie były dla mnie takie same, tyle, że kolor gondoli różny.. Może bardziej doświadczone mamy będą mogły doradzić, nam zupełnie zielonym na co w ogóle najlepiej zwracać uwagę? :D
zalezy w jakim terenie będziesz jezdzic ;) czy potrzebujesz go przewozić autem, dla mnie wazne są kola skretne, duze (bo jezdze i po kamieniach, piachu i tez trzeba wziać pod uwagę śnieg :p).
Nawet jesli ktos ma dosc kasy to nie warto kupować wozkow za kilka tysiecy.. bo naprawde czeosto sie zdarza, że dziecko ma gdzies wozek i po prostu niecierpi w nim jezdzić ;) Moj najstarszy bardzo fajnie sue w wozku usypiał, ale drugi i trzeci-TRAGEDIA ;) Dopiero w spacerowkach jezdzili bo mieli ciekawy widok ;) a nie tylko niebo ;)
Ja nie mialam ale wydaje mi sie fajna sprawą gdy mozna sobie wpinać fotelik samoch.do stelaza dzieki temu nie budząc dziecka mozna go zabrać do sklepu. Dzis widzialam wlasnie taki ekstra w pepco ;) chcialam wypatrzyc firmw ale w ogole mi nie znana :/ jakas na litere B i taka dluzsza nazwa...

oar89n7312bz9t17.png

Nowy stelaz okolo 2300 gondola 1400-1600 nosidelko spacerowki tez okolo 1500 wiec nowa gondola ze spacerowka okolo 5500 uzywki chodza za 3000

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] jak dla mnie za dużo milionów monet [emoji23]

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dziewczyny, które robiły teraz genetyczne w skończonym 12tc jaka wyszła Wam przezierność karkowa? U mnie 1,1

U mnie 1,6 a czemu pytasz ?

Wózek polskiej firmy Adamex

Beretta? Podobno bardzo fajna

Widzę że nie tylko ja szaleje. :D
Wyglada fajnie tylko mojej przyjaciółki szwagierka ma taki sam i koła się psuly, jedno nawet odpadlo. Ale może to zależy jaki egzemplarz się trafi, także nie chce straszyć.

A co myslicie o Bebetto Holland 2w1?

Ja celuje w Bebetto Tito ale muszę go jeszcze zobaczyć na żywo
1493552157-aaaaaa.jpeg
1493552163-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry