U mnie wyszła 2,1. Mierzył kilka razy i wychodziło też 1.6, ale lekarz powiedział, że zawsze podaje się ten największy wynik i tak mi wpisaliDziewczyny, które robiły teraz genetyczne w skończonym 12tc jaka wyszła Wam przezierność karkowa? U mnie 1,1
reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Fajny ale gondola wydaje się małaWózek polskiej firmy Adamex
Nie, to tylko takie wrażenie.Wszystko jeszcze poskladałam, popakowałam i narazie nie wyciągam i nie pokazuję nikomu(oprucz męża).Ja dopiero 11 tydz.
Mimi2330
Tak to fajny. Spodobał mi sięNie, to tylko takie wrażenie.Wszystko jeszcze poskladałam, popakowałam i narazie nie wyciągam i nie pokazuję nikomu(oprucz męża).Ja dopiero 11 tydz.
Do wozka jest jeszcze baza pod fotelik-super sprawa:-)
Ja mam Tako Laret czarny w białe grochy mało praktyczny, bo urodziłam 28 czerwca, ale zakochałam się i musiałam go miećJa juz wiem jaki wozek kupie chyba ze znajde czarny albo w grochy to bedzie zmiana ale tak stawiam na tako laret fioletowy;-)
Karolka2106
Widzę że nie tylko ja szaleje.Wózek polskiej firmy Adamex
Wyglada fajnie tylko mojej przyjaciółki szwagierka ma taki sam i koła się psuly, jedno nawet odpadlo. Ale może to zależy jaki egzemplarz się trafi, także nie chce straszyć.
A co myslicie o Bebetto Holland 2w1?
U mnie 1,4.Dziewczyny, które robiły teraz genetyczne w skończonym 12tc jaka wyszła Wam przezierność karkowa? U mnie 1,1
Dziewczyny świetne te wasze wózeczki. Ja to po 8 latach jestem kompletnie nie w temacie. Tak jakbym miała mieć pierwsze dziecko. Ale chłonę wiedzę Wklejajcie wklejajcie.
reklama
Ja też zaszalałam obkupiłam dzidziusia brałam raczej neutralne kolory, chociaż ze dwie-trzy rzeczy wzięłam z różem
Zakupy robiłam u tego sprzedawcy: Link do: Przedmioty użytkownika DOLCE_SONNO - Allegro.pl
Zakupy robiłam u tego sprzedawcy: Link do: Przedmioty użytkownika DOLCE_SONNO - Allegro.pl