reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Na pisalam dlugi post i mi skasowalo;/
My mamy Liliane, ostatnio dosc popularne imie ale u nas w okolicy pierwsze, rok temu podobno druga sie urodzila. Teraz czekamy na Ninę/Gaję albo Mikołaja:)(chcoiaz szukam alternatywy do Mikołaja)

reklama
Mój M. wczoraj był w Lidlu i ostatnią parę legginsów w moim rozmiarze dorwał :D i akurat czarne, tak jak chciałam. Są super wygodne!

@Bezkonserwantow dzisiaj podglądamy nasze maluchy :D doczekałyśmy się :)
Ja zjezdzilam 3 lidle i już nie było rozm 44 :(

xnw40tc7sy506vxn.png

Ja dla dziewczynki mam wybranych 10 imion po wstępnej selekcji [emoji23] nawet nie wiem jakie propozycje będzie miał mój D. i czy będzie w ogóle dziewuszka ale imion chłopców w ogóle nie biorę pod uwagę ;)

Dziś lecę do internisty, po tygodniu jakby kaszlu mniej ale nie zniknął całkowicie więc wolę aby mnie lekarz osłuchał, przy okazji pochodzę sobie po sklepach a synkiem zajmie się babcia :)

W mojej okolicy słonecznie choć będzie jedynie 8 st.C, na szczęście śniegu jak nie było tak nie ma :D

@MarMo trochę dziwna lekarka, że tak Cię straszy, nie wiem skąd się tacy ludzie biorą [emoji33]

Ja w Lidlu nie byłam, jakoś nie mam parcia na ich ciuszki, choć kupiłam tam kiedyś bardzo fajne rajstopki z abs i jestem z nich mega zadowolona :)

To kciukasy [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja zara po genetycznych muszę umówić się na połówkowe, bo terminy są bardzo odległe.

Pamietam, ze ktoś ma genetyczne 26.04 i kilka z nas (w tym ja) 28.04 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam tragedie jakas nie moge sie dobudzic...bym ciagle spala i spala. Wczoraj spalysmy z córką do 9 to byłam wniebowzieta a dzisiaj ona po 6 wstała to bajki jej włączyłam i dopiero dochodzę do żywych, bo ciągle lezalam z zamkniętymi oczami i mulilam. Masakra jakąś w 1 ciazy też tak mialam, ale teraz nie bardzo mogę sobie na to pozwalać bo mam dziecko.
Swoją drogą Lenuszka w święta się dowiedziała, ze będzie rodzeństwo i jest mega przeszczesliwa☺☺

Pogoda też nie pomaga, ale z każdym dniem będzie lepiej.
U mnie też sennie i leniwie.

Do góry