reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Bezkonserwantow-przepraszam -pisałam do MarMo ;)
oar89n7312bz9t17.png

reklama
jak przeczytałam, że tak kupujecie w Lidlu to przypomniałam sobie, że też planowałam jechać i z miejsca z M zerwałam się na zakupy, było po 15, a na 16.00 chrzestna Zosi się zapowiedziała
na 18.30 lekcja angielskiego a lekcje nie odrobione
ledwo leże nawet mi się spać już nie chce, mam opuchnięte nogi i przejedzony brzuch
powinnam ograniczać jedzenie

MarMo łożyska przodującego nie można stwierdzić przed 20 tc. Do 20 tyg 30 % kobiet ma łożysko przodujące, bo macica jest mała.

Ja w gimnazjum podjęłam decyzję, że moje dziecko będzie miało na imię Lena lub Maja. Nestety życie zweryfikowało moje plany, bo w 16 tc lekarz powiedział "córeczki, to z tego nie będzie, nie ma szans" :D ale nawet gdyby była, to nie dałabym jej tak na imię, bo nie chce żeby pół przedszkola miało takie imię ;)
Z Alankiem były propozycje Maksymiliana, Tymona, Nikodema, Patryka, ale ostatecznie idąc na kompromis został Alanem ;) W całym przedszkolu jest tylko jeden Alan ;)
Teraz czekamy na Nele lub Leona :)

Cześć! Witam się z inką i ciachem :)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!! :)

Jakie plany na dziś? Mnie czeka rozpakowywanie, pranie.... Na szczęście gotowanie z głowy :p

reklama
Do góry