reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Na pisalam dlugi post i mi skasowalo;/
My mamy Liliane, ostatnio dosc popularne imie ale u nas w okolicy pierwsze, rok temu podobno druga sie urodzila. Teraz czekamy na Ninę/Gaję albo Mikołaja:)(chcoiaz szukam alternatywy do Mikołaja)

reklama
Mój M. wczoraj był w Lidlu i ostatnią parę legginsów w moim rozmiarze dorwał :D i akurat czarne, tak jak chciałam. Są super wygodne!

@Bezkonserwantow dzisiaj podglądamy nasze maluchy :D doczekałyśmy się :)
Ja zjezdzilam 3 lidle i już nie było rozm 44 :(

xnw40tc7sy506vxn.png

Ja dla dziewczynki mam wybranych 10 imion po wstępnej selekcji [emoji23] nawet nie wiem jakie propozycje będzie miał mój D. i czy będzie w ogóle dziewuszka ale imion chłopców w ogóle nie biorę pod uwagę ;)

Dziś lecę do internisty, po tygodniu jakby kaszlu mniej ale nie zniknął całkowicie więc wolę aby mnie lekarz osłuchał, przy okazji pochodzę sobie po sklepach a synkiem zajmie się babcia :)

W mojej okolicy słonecznie choć będzie jedynie 8 st.C, na szczęście śniegu jak nie było tak nie ma :D

@MarMo trochę dziwna lekarka, że tak Cię straszy, nie wiem skąd się tacy ludzie biorą [emoji33]

Ja w Lidlu nie byłam, jakoś nie mam parcia na ich ciuszki, choć kupiłam tam kiedyś bardzo fajne rajstopki z abs i jestem z nich mega zadowolona :)

To kciukasy [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja zara po genetycznych muszę umówić się na połówkowe, bo terminy są bardzo odległe.

Pamietam, ze ktoś ma genetyczne 26.04 i kilka z nas (w tym ja) 28.04 :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam tragedie jakas nie moge sie dobudzic...bym ciagle spala i spala. Wczoraj spalysmy z córką do 9 to byłam wniebowzieta a dzisiaj ona po 6 wstała to bajki jej włączyłam i dopiero dochodzę do żywych, bo ciągle lezalam z zamkniętymi oczami i mulilam. Masakra jakąś w 1 ciazy też tak mialam, ale teraz nie bardzo mogę sobie na to pozwalać bo mam dziecko.
Swoją drogą Lenuszka w święta się dowiedziała, ze będzie rodzeństwo i jest mega przeszczesliwa☺☺

Pogoda też nie pomaga, ale z każdym dniem będzie lepiej.
U mnie też sennie i leniwie.

Do góry