reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć dziewczyny:) ja mam wizytę ale zwykła a genetyczne zaczynam 09.05. dziś mam 11+0 i myślę xzy nie za późno mi ustalili :/ bo to bedzie ostatni możliwy dzień:/
Ja miałam prenatalną krew w 11 a usg w 12 i wszystko było ładnie widać. MI lekarka odgórnie tak ustaliła więc nie myślałam nawet o tym. No jakbyś miała wg mojej lekarki to już za tydz powinnaś mieć.

reklama
Ostatni dzień na badanie genetyczne to 14+1

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie uważa się, że 13+6 to ostatni dzień na genetyczne, oczywiście z USG bo z OM może wychodzić inaczej, chodzi przede wszystkim o to aby dziecko miało odpowiednie wymiary czyli między 4,5 a 8,4cm

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:) ja mam wizytę ale zwykła a genetyczne zaczynam 09.05. dziś mam 11+0 i myślę xzy nie za późno mi ustalili :/ bo to bedzie ostatni możliwy dzień:/
Ja mam dziś wg OM 11+5 a według USG 10+4, genetyczne mam 5 maja i też to będzie trochę późno wg OM ale dla mnie bardziej liczy się pomiar z USG bo chodzi o długość fasolki więc aż tak bardzo się nie stresuję choć zawsze lekki niepokój jest :/

A u Ciebie co USG mówi o wieku ciąży? Za 5 dni mam wizytę to zobaczę czy maluszek nadrabia i najwyżej potem będę się stresować ;)

Trochę późno mi się wydaje.... co jeśli dziecko przyspieszyło i jest starsze np o 3 dni?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Dziewczyny czym mogę leczyć bolace gardło ? Chyba się przeziebilam :(

xnw40tc7sy506vxn.png

reklama
Do góry