reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć,
Ja już myślałam że wyląduje na IP wczoraj. Od kilku dni mam krew w śluzie. Ale wczoraj poleciało.wiecej i cała wkładkę miałam czerwoną. Mama pielęgniarka mnie uspokoiła i powiedziała że to nie jest żywa krew i stwierdziliśmy że mój krwiak.musial dać o sobie znać. Dziś już brązowe plamienia, a dzień klasycznie zaczęłam od wymiotów...

reklama
Cześć,
Ja już myślałam że wyląduje na IP wczoraj. Od kilku dni mam krew w śluzie. Ale wczoraj poleciało.wiecej i cała wkładkę miałam czerwoną. Mama pielęgniarka mnie uspokoiła i powiedziała że to nie jest żywa krew i stwierdziliśmy że mój krwiak.musial dać o sobie znać. Dziś już brązowe plamienia, a dzień klasycznie zaczęłam od wymiotów...

Myślałam dziś o Tobie Twoim samopoczuciu. Miałam nadzieje, ze jest już lepiej :( trzymaj sie Kochana! Kiedy masz wizytę?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Cześć,
Ale Cię wymecza te wymioty.
Ja chyba bym zawału dostała jak by tak dużo krwi było. Trzymaj się i oby do wizyty. [emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Powodzenia dziewczyny na wizytach!!! Ja teraz prowadzę tryb tzw,,leniwej królowej"- jak to pisze na swoim blogu mamaginekolog. Odpoczywam, ale nie leżę cały czas bo zwariuje. I liczę, że krwiak się wchłonie. Ale marzę żeby było już wszystko oki i żebym mogła byś aktywna, bo zawsze taka byłam i nie jestem nauczona tyle odpoczywać. Ale wszystko dla małej fasolindy:))))))))))

powodzenia na wizytach
żeby krwiaki się wchłoneły, paskudztwa niemiłe
zdrowia
kupiłam bluzke w kropki na ramiączkach, sukienke granatową i spodnie typu simbadki, jeszcze nic nie mierzyłam
jestem śpiąca, orzejedzoba a do pracy na 12.00 że też chce mi się

Ja dopiero przymierzyła leginsy z lidla. Ekstra są! Wzięłam troszeczkę większe i lada chwila do nich dorosnę :)

@evil2 podoba mi się to określenie "leniwa królowa":)

Ja wstałam i czuje się okropnie. Zawroty głowy, słabo mi, drętwienie kończyn. A sama z małym jestem :( zmierzyłam ciśnienie to jest ok. Puls 92.
Dziś będę leżeć jak najwiecej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć,
Biedulka...oszczedzaj sie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny:) ja mam wizytę ale zwykła a genetyczne zaczynam 09.05. dziś mam 11+0 i myślę xzy nie za późno mi ustalili :/ bo to bedzie ostatni możliwy dzień:/

Do góry