reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć,
Ja już myślałam że wyląduje na IP wczoraj. Od kilku dni mam krew w śluzie. Ale wczoraj poleciało.wiecej i cała wkładkę miałam czerwoną. Mama pielęgniarka mnie uspokoiła i powiedziała że to nie jest żywa krew i stwierdziliśmy że mój krwiak.musial dać o sobie znać. Dziś już brązowe plamienia, a dzień klasycznie zaczęłam od wymiotów...

reklama
Cześć,
Ja już myślałam że wyląduje na IP wczoraj. Od kilku dni mam krew w śluzie. Ale wczoraj poleciało.wiecej i cała wkładkę miałam czerwoną. Mama pielęgniarka mnie uspokoiła i powiedziała że to nie jest żywa krew i stwierdziliśmy że mój krwiak.musial dać o sobie znać. Dziś już brązowe plamienia, a dzień klasycznie zaczęłam od wymiotów...

Myślałam dziś o Tobie Twoim samopoczuciu. Miałam nadzieje, ze jest już lepiej :( trzymaj sie Kochana! Kiedy masz wizytę?

Synek [emoji170] luty 2014
Walentynka [emoji169] listopad 2017

Cześć,
Ale Cię wymecza te wymioty.
Ja chyba bym zawału dostała jak by tak dużo krwi było. Trzymaj się i oby do wizyty. [emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Powodzenia dziewczyny na wizytach!!! Ja teraz prowadzę tryb tzw,,leniwej królowej"- jak to pisze na swoim blogu mamaginekolog. Odpoczywam, ale nie leżę cały czas bo zwariuje. I liczę, że krwiak się wchłonie. Ale marzę żeby było już wszystko oki i żebym mogła byś aktywna, bo zawsze taka byłam i nie jestem nauczona tyle odpoczywać. Ale wszystko dla małej fasolindy:))))))))))

powodzenia na wizytach
żeby krwiaki się wchłoneły, paskudztwa niemiłe
zdrowia
kupiłam bluzke w kropki na ramiączkach, sukienke granatową i spodnie typu simbadki, jeszcze nic nie mierzyłam
jestem śpiąca, orzejedzoba a do pracy na 12.00 że też chce mi się

Ja dopiero przymierzyła leginsy z lidla. Ekstra są! Wzięłam troszeczkę większe i lada chwila do nich dorosnę :)

@evil2 podoba mi się to określenie "leniwa królowa":)

Ja wstałam i czuje się okropnie. Zawroty głowy, słabo mi, drętwienie kończyn. A sama z małym jestem :( zmierzyłam ciśnienie to jest ok. Puls 92.
Dziś będę leżeć jak najwiecej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć,
Biedulka...oszczedzaj sie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny:) ja mam wizytę ale zwykła a genetyczne zaczynam 09.05. dziś mam 11+0 i myślę xzy nie za późno mi ustalili :/ bo to bedzie ostatni możliwy dzień:/

Do góry