reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
A ja myślałam że to ja nie umiem spać. A w porównaniu z Wami to śpię bardzo dobrze[emoji6] Obudziłam się 5:45 i już wcinam śniadanie. Dzisiaj postu ilościowego nie dam rady dotrzymać, a normalnie w wielki piątek nie jadam nic tylko pije

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Hej!
Ja wstałam przed 7 i pisze pisma do zusu i wezwania do zapłaty. Bosko [emoji23]

Mieliśmy jechać z samego rana do rodziców, ale po drodze jeszcze wypadł urząd, potem lekarz z synem. Nie spakowałam nas jeszcze, bo wczoraj ból brzucha był naprawdę dokuczliwy.

Dopijam kawkę i lece.

Trzymam mocno, mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@89Katia szczęśliwej drogi!

Ja dziś obudziłam się dopiero przed 6 co uznaję za swego rodzaju cud :D

Świąt w ogóle nie czuję, nie mam energii na nic a za 2 tygodnie mam jeszcze roczek syna a nawet tortem się nie zajęłam tak więc będzie wesoło ;)

Tsh mam 1,38, glukozę 84, mocz idealny, w morfologii 4 rzeczy lekko rozjechane, reszty badań wyniki już znałam po poprzedniej ciąży tak więc ogólnie spokój :)

to bardzo dobry lekarz, ja mu ufam. No nic mam czekać na @ ale też się nie załamywać, bo może cyt: "tam się tli życie", a jak nie to za tydzien się pokazać i najwyżej coś dostanę, z tego co rozumiem. Jakoś tak bardzo nie mogę uwierzyć, że nawet nie pamiętam szczegółów :(
7.5 ma zarodek (ledwo go było widac), 22 mm pęcherzyk.
Głupio mi tu wam pisać, nie chcę wprowadzać kiepskiej atmosfery. Dzięki za odpowiedzi odnośnie serduszek. Dbajcie o siebie.
Mnie w 6 tez moja gin nastraszyla ze za mala ze serce nie bije a po 1,5 tygodnia dzidzia z raczkami !! Trzeba byc dobrej mysli. Trzymam kciuki

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie ladnie pracuje.... swiat nie czuje nic nie porobione... kompletny brak czasu na cokwiek... ale grunt to nie wpadac w panike!!! Trzymajcie sie cieplo... milego dnia Wam zycze :)

Ja sobie ladnie pracuje.... swiat nie czuje nic nie porobione... kompletny brak czasu na cokwiek... ale grunt to nie wpadac w panike!!! Trzymajcie sie cieplo... milego dnia Wam zycze :)

Ja też siedzę w pracy. Ale już mam popołudnie zaplanowane co do minuty jesli chodzi o przygotowania. Na szczęście jutro jest praktycznie cały dzień, także luzik!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Witajcie! Moja dzidzia starsza i wieksza niz data wg om. 3,4cm szczescia. Wg om 9tc 6dz a wg usg 10tc 4dz

Dostalam skierowanie na prenatalne juz jestem umowiona na 28.04 jupiii::-)

Wyniki mam slabe z moczu mam 824 glukozy w moczu a z krwi glukoza w porzadku prawdopodobnie mam cos z nerkami:-( znowu badania musze robic kreatynine morfologie mocz masakra...

I dostalam antybiotyk :-( bo mam zapalenie oskrzeli:-(

reklama

Cześć Bąbelku!!!! [emoji173]️pięknie rośniesz :)
Z wynikami tez dojdziecie do ładu :)

Ja tez mam prenatalne 28.04, ale na kiepskim sprzęcie. Trzymam za nas kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Byłam w zusie. Panie mi współczują.... to będzie batalia.

Mu dopiero wyjeżdżamy [emoji85][emoji85] 4 godziny drogi przed nami.

oar8qqmz4qvif6xe.png

Do góry