reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
ooo nie wiedziałam, że 6mm, no to nie ma nadziei, było 75, nic z tego, uhh :(
powodzenia innym, trzymam kciuki
A co lekarz Ci powiedział? Że jest ok?

hchy43r8h8l5x99d.png

@iśka90 ja rowne 10tc od ostatniego usg mam nadzieje ze wszystko jutro bedzie wporzadku. Czytalam troche o tym lekarzu co mam isc do niego opinie ma dobre ale niewiem jakie ma podejscie do nie sqoich pacjentak :-/

@lena_89 tylko ze moja lekarka nie powiedziala o blizniaczej ciazy pomimo tak duzego przytostu bhcg a nawet na pierwszym zdjeciu wydaje mi sie ze widac 2 pecherzyki. No trudno... byle dotrwac do listopada. Wiem ze czesto tak sie zdarza mam nadzieje ze ten fasolek jest silny i da rade ;-)

@iśka90 ja rowne 10tc od ostatniego usg mam nadzieje ze wszystko jutro bedzie wporzadku. Czytalam troche o tym lekarzu co mam isc do niego opinie ma dobre ale niewiem jakie ma podejscie do nie sqoich pacjentak :-/
A z om jaki tydzien Ci wychodzi?

Nie martw sie na zapas, pewnie bedzie mu zalezalo, zeby dobrze wypasc bo sie bedzie domyslal ze chcesz zmienic lekarza, wiec sie postara :) najwazniejsze zeby dzidziol rósł !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry