P
polisia
Gość
ooo nie wiedziałam, że 6mm, no to nie ma nadziei, było 75, nic z tego, uhh
powodzenia innym, trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie było widac serduszko w 5t4d. Zależy od sprzętu jaki ma lekarzDziewczyny co miały usg w 6 i 7 tyg widziałyście serduszko? u mnie tym razem wygląda na to, że nie wyszło, ale jestem ciekawa
dajcie znać, bo widziałam na wizytach jakieś foto z 6 i 7.
A co lekarz Ci powiedział? Że jest ok?ooo nie wiedziałam, że 6mm, no to nie ma nadziei, było 75, nic z tego, uhh
oj szkoda ale podobno często tak się dzieje, moja koleżanka tez na pierwszej wizycie miała bliźniaki, a na kolejnej był już tylko jeden dzidziuś...@lena_89 niestety juz nie:-( ciaza blizniacza dwujajowa jedno z dzieciatek obumarlo na przelomie 5/6 tygodnia.
A z om jaki tydzien Ci wychodzi?@iśka90 ja rowne 10tc od ostatniego usg mam nadzieje ze wszystko jutro bedzie wporzadku. Czytalam troche o tym lekarzu co mam isc do niego opinie ma dobre ale niewiem jakie ma podejscie do nie sqoich pacjentak :-/