reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć Bąbelku!!!! [emoji173]️pięknie rośniesz :)
Z wynikami tez dojdziecie do ładu :)

Ja tez mam prenatalne 28.04, ale na kiepskim sprzęcie. Trzymam za nas kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Byłam w zusie. Panie mi współczują.... to będzie batalia.

Mu dopiero wyjeżdżamy [emoji85][emoji85] 4 godziny drogi przed nami.

oar8qqmz4qvif6xe.png
Szerokości!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

reklama
@akpuroks wcale sie nie pogniewam jak to bedzie chlopak...

@89Katia na ktora masz te badanie 28? Ja mam w centrum leczenia nieplodnosci invimed to jest poradnia tatusia mojej lekarki :-)

Rozmawialam z polozna o zmianie lekarza i powiedziala ze popiera moja decyzje i mam dzwonic w przyszlym tygodniu zeby do brata doktorowej sie dostac kolejna wizyta 11.05

Witajcie! Moja dzidzia starsza i wieksza niz data wg om. 3,4cm szczescia. Wg om 9tc 6dz a wg usg 10tc 4dz

Dostalam skierowanie na prenatalne juz jestem umowiona na 28.04 jupiii::-)

Wyniki mam slabe z moczu mam 824 glukozy w moczu a z krwi glukoza w porzadku prawdopodobnie mam cos z nerkami:-( znowu badania musze robic kreatynine morfologie mocz masakra...

I dostalam antybiotyk :-( bo mam zapalenie oskrzeli:-(

Bardzo dobrze i masz spokojne święta [emoji4]
Zdrówka życzę !

Cześć Bąbelku!!!! [emoji173]️pięknie rośniesz :)
Z wynikami tez dojdziecie do ładu :)

Ja tez mam prenatalne 28.04, ale na kiepskim sprzęcie. Trzymam za nas kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Byłam w zusie. Panie mi współczują.... to będzie batalia.

Mu dopiero wyjeżdżamy [emoji85][emoji85] 4 godziny drogi przed nami.

oar8qqmz4qvif6xe.png

Szczęśliwej drogi !

Ja od wczoraj w domu, mam urlop ... i znacznie mniej energii niż w te dni jak chodzę do pracy :/ chyba jednak praca trochę nakręca do działania [emoji6]

No nic jadę po koszyczek i do kosmetyczki ... trzeba się ruszyć trochę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę 28.04. mam albo przed 15, albo po 17:30. Mam wejść między pacjentkami :( nie było już miejsc w luxmedzie

@Emsi* ja mam dziś taki zjazd energii, ze dawno już tak nie było. Jakiś dziwny ten dzień.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie! Moja dzidzia starsza i wieksza niz data wg om. 3,4cm szczescia. Wg om 9tc 6dz a wg usg 10tc 4dz

Dostalam skierowanie na prenatalne juz jestem umowiona na 28.04 jupiii::-)

Wyniki mam slabe z moczu mam 824 glukozy w moczu a z krwi glukoza w porzadku prawdopodobnie mam cos z nerkami:-( znowu badania musze robic kreatynine morfologie mocz masakra...

I dostalam antybiotyk :-( bo mam zapalenie oskrzeli:-(
Super. Niech rośnie.

Ciekawe czy moje maleństwo nadgoni. Póki co jest mniejsze 4dni niż z om

hchy43r8h8l5x99d.png

Super. Niech rośnie.

Ciekawe czy moje maleństwo nadgoni. Póki co jest mniejsze 4dni niż z om

hchy43r8h8l5x99d.png
Moje to samo, na pierwszym usg 1 dzien roznicy, na kolejnym 4 dni, tyle ze na innym sprzecie. Nie moge przestac o tym myslec jakoś..

@Anusiak1507 super wiesci, bedziesz miala piekne swieta! :)
Ja tez mam prenatalne 28.04, o 9 wiec chyba najwcześniej w tym dniu :D

Tez mam dzis spadek energii, dodatkowo mdlosci jakies wieksze, mialam piec ciasta i sprzatac i dopiero teraz sie zabieram za to :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje to samo, na pierwszym usg 1 dzien roznicy, na kolejnym 4 dni, tyle ze na innym sprzecie. Nie moge przestac o tym myslec jakoś..

@Anusiak1507 super wiesci, bedziesz miala piekne swieta! :)
Ja tez mam prenatalne 28.04, o 9 wiec chyba najwcześniej w tym dniu :D

Tez mam dzis spadek energii, dodatkowo mdlosci jakies wieksze, mialam piec ciasta i sprzatac i dopiero teraz sie zabieram za to :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Musi. Nasze maleństwa są silne :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry