reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Cześć Bąbelku!!!! [emoji173]️pięknie rośniesz :)
Z wynikami tez dojdziecie do ładu :)

Ja tez mam prenatalne 28.04, ale na kiepskim sprzęcie. Trzymam za nas kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Byłam w zusie. Panie mi współczują.... to będzie batalia.

Mu dopiero wyjeżdżamy [emoji85][emoji85] 4 godziny drogi przed nami.

oar8qqmz4qvif6xe.png
Szerokości!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

reklama
@akpuroks wcale sie nie pogniewam jak to bedzie chlopak...

@89Katia na ktora masz te badanie 28? Ja mam w centrum leczenia nieplodnosci invimed to jest poradnia tatusia mojej lekarki :-)

Rozmawialam z polozna o zmianie lekarza i powiedziala ze popiera moja decyzje i mam dzwonic w przyszlym tygodniu zeby do brata doktorowej sie dostac kolejna wizyta 11.05

Witajcie! Moja dzidzia starsza i wieksza niz data wg om. 3,4cm szczescia. Wg om 9tc 6dz a wg usg 10tc 4dz

Dostalam skierowanie na prenatalne juz jestem umowiona na 28.04 jupiii::-)

Wyniki mam slabe z moczu mam 824 glukozy w moczu a z krwi glukoza w porzadku prawdopodobnie mam cos z nerkami:-( znowu badania musze robic kreatynine morfologie mocz masakra...

I dostalam antybiotyk :-( bo mam zapalenie oskrzeli:-(

Bardzo dobrze i masz spokojne święta [emoji4]
Zdrówka życzę !

Cześć Bąbelku!!!! [emoji173]️pięknie rośniesz :)
Z wynikami tez dojdziecie do ładu :)

Ja tez mam prenatalne 28.04, ale na kiepskim sprzęcie. Trzymam za nas kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Byłam w zusie. Panie mi współczują.... to będzie batalia.

Mu dopiero wyjeżdżamy [emoji85][emoji85] 4 godziny drogi przed nami.

oar8qqmz4qvif6xe.png

Szczęśliwej drogi !

Ja od wczoraj w domu, mam urlop ... i znacznie mniej energii niż w te dni jak chodzę do pracy :/ chyba jednak praca trochę nakręca do działania [emoji6]

No nic jadę po koszyczek i do kosmetyczki ... trzeba się ruszyć trochę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę 28.04. mam albo przed 15, albo po 17:30. Mam wejść między pacjentkami :( nie było już miejsc w luxmedzie

@Emsi* ja mam dziś taki zjazd energii, ze dawno już tak nie było. Jakiś dziwny ten dzień.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie! Moja dzidzia starsza i wieksza niz data wg om. 3,4cm szczescia. Wg om 9tc 6dz a wg usg 10tc 4dz

Dostalam skierowanie na prenatalne juz jestem umowiona na 28.04 jupiii::-)

Wyniki mam slabe z moczu mam 824 glukozy w moczu a z krwi glukoza w porzadku prawdopodobnie mam cos z nerkami:-( znowu badania musze robic kreatynine morfologie mocz masakra...

I dostalam antybiotyk :-( bo mam zapalenie oskrzeli:-(
Super. Niech rośnie.

Ciekawe czy moje maleństwo nadgoni. Póki co jest mniejsze 4dni niż z om

hchy43r8h8l5x99d.png

Super. Niech rośnie.

Ciekawe czy moje maleństwo nadgoni. Póki co jest mniejsze 4dni niż z om

hchy43r8h8l5x99d.png
Moje to samo, na pierwszym usg 1 dzien roznicy, na kolejnym 4 dni, tyle ze na innym sprzecie. Nie moge przestac o tym myslec jakoś..

@Anusiak1507 super wiesci, bedziesz miala piekne swieta! :)
Ja tez mam prenatalne 28.04, o 9 wiec chyba najwcześniej w tym dniu :D

Tez mam dzis spadek energii, dodatkowo mdlosci jakies wieksze, mialam piec ciasta i sprzatac i dopiero teraz sie zabieram za to :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moje to samo, na pierwszym usg 1 dzien roznicy, na kolejnym 4 dni, tyle ze na innym sprzecie. Nie moge przestac o tym myslec jakoś..

@Anusiak1507 super wiesci, bedziesz miala piekne swieta! :)
Ja tez mam prenatalne 28.04, o 9 wiec chyba najwcześniej w tym dniu :D

Tez mam dzis spadek energii, dodatkowo mdlosci jakies wieksze, mialam piec ciasta i sprzatac i dopiero teraz sie zabieram za to :D

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze. Musi. Nasze maleństwa są silne :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry