reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Macie tez takie piekne twarde paznokcie? Wlosy porazka bo lupiezu dostalam i sie pozbyc nie umiem ale juz jest lepiej niz bylo ;-) meski szampon na lupiez pomaga

reklama
Macie tez takie piekne twarde paznokcie? Wlosy porazka bo lupiezu dostalam i sie pozbyc nie umiem ale juz jest lepiej niz bylo ;-) meski szampon na lupiez pomaga

U mnie ciężko stwierdzić z paznokciami, bo mam hybrydy, ale zanim wiedziałam, ze jestem w ciąży miałam przerwę w robieniu, bo zapomniałam o terminie i byłam w szoku, ze MOJE paznokcie mimo żeli i piłowania są tak twarde [emoji15]gdzie wcześniej bez żadnych ingerencji łamały sie przy poprawianiu włosów :p

f2w3s65gmns13fyt.png

Dziewczyny co miały usg w 6 i 7 tyg widziałyście serduszko? u mnie tym razem wygląda na to, że nie wyszło, ale jestem ciekawa :(
dajcie znać, bo widziałam na wizytach jakieś foto z 6 i 7.
Tak w 6 super było widać a w 7 byłam u innego lekarza i inny sprzęt czytaj gorsze i lekarz szukał na siłę bo głupio mu chyba było. Słabo ale znalazł

No dobrze i wypuścił Cię bez dalszych instrukcji??? Dziwny lekarz. Idź do innego
to bardzo dobry lekarz, ja mu ufam. No nic mam czekać na @ ale też się nie załamywać, bo może cyt: "tam się tli życie", a jak nie to za tydzien się pokazać i najwyżej coś dostanę, z tego co rozumiem. Jakoś tak bardzo nie mogę uwierzyć, że nawet nie pamiętam szczegółów :(
7.5 ma zarodek (ledwo go było widac), 22 mm pęcherzyk.
Głupio mi tu wam pisać, nie chcę wprowadzać kiepskiej atmosfery. Dzięki za odpowiedzi odnośnie serduszek. Dbajcie o siebie.

@Majeczka85 a może spróbuj jeszcze raz jakoś się dogadać, mnie się udało umówić do Dudarewicza na środę po Świętach, więc chyba na farcie jakimś, może ktoś zrezygnował!

p19uskjojbeqaxq5.png

Daj znać po wizycie. Ja zamierzam iść do niego na połówkowe.

Rozmawialam z moja przyjaciolka i jest zdania ze powinnam isc do innego lekarza tzn do brata mojej pani dr ktory jest czesciej w przychodni i ma wiecej godzin dla pacjentek.... Gdyby odwolano mi wizyte pierwszy raz moglabym to zrozumiec ale to jest trzeci raz od stycznia w dodatku doktorowa jest tylko w czwartek i to tylko 2h a tak trzeba jej szukac... Sama niewiem co zrobic do lekarza powinnam miec zaufanie a tu jest go coraz mniej nie dosc ze nie dosyrzegla ciazy blizniczej to teraz znowu jej nie ma

Zmień lekarza i to jak najszybciej ... szkoda nerwów

Dziewczyny co miały usg w 6 i 7 tyg widziałyście serduszko? u mnie tym razem wygląda na to, że nie wyszło, ale jestem ciekawa :(
dajcie znać, bo widziałam na wizytach jakieś foto z 6 i 7.

Może jeszcze po prostu za wcześnie. Bądź dobrej myśli ... ja trzymam mocno kciuki

Wy tu o wózkach, wyprawkach ... a ja po 11 latach przerwy czyje jakbym miała pierwsze. Nie orientuje się w obecnych sprzętach zatem piszcie piszcie dziewczyny jak najwiecej [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry