Anusiak1507
Fanka BB :)
Macie tez takie piekne twarde paznokcie? Wlosy porazka bo lupiezu dostalam i sie pozbyc nie umiem ale juz jest lepiej niz bylo ;-) meski szampon na lupiez pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie tez takie piekne twarde paznokcie? Wlosy porazka bo lupiezu dostalam i sie pozbyc nie umiem ale juz jest lepiej niz bylo ;-) meski szampon na lupiez pomaga
że nie wygląda to dobrze i że jest za małe. I nic nie widać. Sprzęt raczej b. dobry, więc to nie to niestety.polisia no właśnie, a co lekarz na to ?
że nie wygląda to dobrze i że jest za małe. I nic nie widać. Sprzęt raczej b. dobry, więc to nie to niestety.
Wciąż nie mogę uwierzyć po prostu.
Tak w 6 super było widać a w 7 byłam u innego lekarza i inny sprzęt czytaj gorsze i lekarz szukał na siłę bo głupio mu chyba było. Słabo ale znalazłDziewczyny co miały usg w 6 i 7 tyg widziałyście serduszko? u mnie tym razem wygląda na to, że nie wyszło, ale jestem ciekawa
dajcie znać, bo widziałam na wizytach jakieś foto z 6 i 7.
No dobrze i wypuścił Cię bez dalszych instrukcji??? Dziwny lekarz. Idź do innegoże nie wygląda to dobrze i że jest za małe. I nic nie widać. Sprzęt raczej b. dobry, więc to nie to niestety.
Wciąż nie mogę uwierzyć po prostu.
to bardzo dobry lekarz, ja mu ufam. No nic mam czekać na @ ale też się nie załamywać, bo może cyt: "tam się tli życie", a jak nie to za tydzien się pokazać i najwyżej coś dostanę, z tego co rozumiem. Jakoś tak bardzo nie mogę uwierzyć, że nawet nie pamiętam szczegółówNo dobrze i wypuścił Cię bez dalszych instrukcji??? Dziwny lekarz. Idź do innego
@Majeczka85 a może spróbuj jeszcze raz jakoś się dogadać, mnie się udało umówić do Dudarewicza na środę po Świętach, więc chyba na farcie jakimś, może ktoś zrezygnował!
Rozmawialam z moja przyjaciolka i jest zdania ze powinnam isc do innego lekarza tzn do brata mojej pani dr ktory jest czesciej w przychodni i ma wiecej godzin dla pacjentek.... Gdyby odwolano mi wizyte pierwszy raz moglabym to zrozumiec ale to jest trzeci raz od stycznia w dodatku doktorowa jest tylko w czwartek i to tylko 2h a tak trzeba jej szukac... Sama niewiem co zrobic do lekarza powinnam miec zaufanie a tu jest go coraz mniej nie dosc ze nie dosyrzegla ciazy blizniczej to teraz znowu jej nie ma
Dziewczyny co miały usg w 6 i 7 tyg widziałyście serduszko? u mnie tym razem wygląda na to, że nie wyszło, ale jestem ciekawa
dajcie znać, bo widziałam na wizytach jakieś foto z 6 i 7.