reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
A ja myślałam że to ja nie umiem spać. A w porównaniu z Wami to śpię bardzo dobrze[emoji6] Obudziłam się 5:45 i już wcinam śniadanie. Dzisiaj postu ilościowego nie dam rady dotrzymać, a normalnie w wielki piątek nie jadam nic tylko pije

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Hej!
Ja wstałam przed 7 i pisze pisma do zusu i wezwania do zapłaty. Bosko [emoji23]

Mieliśmy jechać z samego rana do rodziców, ale po drodze jeszcze wypadł urząd, potem lekarz z synem. Nie spakowałam nas jeszcze, bo wczoraj ból brzucha był naprawdę dokuczliwy.

Dopijam kawkę i lece.

Trzymam mocno, mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!!!! [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@89Katia szczęśliwej drogi!

Ja dziś obudziłam się dopiero przed 6 co uznaję za swego rodzaju cud :D

Świąt w ogóle nie czuję, nie mam energii na nic a za 2 tygodnie mam jeszcze roczek syna a nawet tortem się nie zajęłam tak więc będzie wesoło ;)

Tsh mam 1,38, glukozę 84, mocz idealny, w morfologii 4 rzeczy lekko rozjechane, reszty badań wyniki już znałam po poprzedniej ciąży tak więc ogólnie spokój :)

to bardzo dobry lekarz, ja mu ufam. No nic mam czekać na @ ale też się nie załamywać, bo może cyt: "tam się tli życie", a jak nie to za tydzien się pokazać i najwyżej coś dostanę, z tego co rozumiem. Jakoś tak bardzo nie mogę uwierzyć, że nawet nie pamiętam szczegółów :(
7.5 ma zarodek (ledwo go było widac), 22 mm pęcherzyk.
Głupio mi tu wam pisać, nie chcę wprowadzać kiepskiej atmosfery. Dzięki za odpowiedzi odnośnie serduszek. Dbajcie o siebie.
Mnie w 6 tez moja gin nastraszyla ze za mala ze serce nie bije a po 1,5 tygodnia dzidzia z raczkami !! Trzeba byc dobrej mysli. Trzymam kciuki

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sobie ladnie pracuje.... swiat nie czuje nic nie porobione... kompletny brak czasu na cokwiek... ale grunt to nie wpadac w panike!!! Trzymajcie sie cieplo... milego dnia Wam zycze :)

Ja sobie ladnie pracuje.... swiat nie czuje nic nie porobione... kompletny brak czasu na cokwiek... ale grunt to nie wpadac w panike!!! Trzymajcie sie cieplo... milego dnia Wam zycze :)

Ja też siedzę w pracy. Ale już mam popołudnie zaplanowane co do minuty jesli chodzi o przygotowania. Na szczęście jutro jest praktycznie cały dzień, także luzik!

zem3tv73heitwzn6.png

uwo93e3k92cgh11g.png

Witajcie! Moja dzidzia starsza i wieksza niz data wg om. 3,4cm szczescia. Wg om 9tc 6dz a wg usg 10tc 4dz

Dostalam skierowanie na prenatalne juz jestem umowiona na 28.04 jupiii::-)

Wyniki mam slabe z moczu mam 824 glukozy w moczu a z krwi glukoza w porzadku prawdopodobnie mam cos z nerkami:-( znowu badania musze robic kreatynine morfologie mocz masakra...

I dostalam antybiotyk :-( bo mam zapalenie oskrzeli:-(

reklama

Cześć Bąbelku!!!! [emoji173]️pięknie rośniesz :)
Z wynikami tez dojdziecie do ładu :)

Ja tez mam prenatalne 28.04, ale na kiepskim sprzęcie. Trzymam za nas kciuki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Byłam w zusie. Panie mi współczują.... to będzie batalia.

Mu dopiero wyjeżdżamy [emoji85][emoji85] 4 godziny drogi przed nami.

oar8qqmz4qvif6xe.png

Do góry