Adrianna.em
Fanka BB :)
To i ja się dołączam do wyspanych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie w 6 tez moja gin nastraszyla ze za mala ze serce nie bije a po 1,5 tygodnia dzidzia z raczkami !! Trzeba byc dobrej mysli. Trzymam kciukito bardzo dobry lekarz, ja mu ufam. No nic mam czekać na @ ale też się nie załamywać, bo może cyt: "tam się tli życie", a jak nie to za tydzien się pokazać i najwyżej coś dostanę, z tego co rozumiem. Jakoś tak bardzo nie mogę uwierzyć, że nawet nie pamiętam szczegółów
7.5 ma zarodek (ledwo go było widac), 22 mm pęcherzyk.
Głupio mi tu wam pisać, nie chcę wprowadzać kiepskiej atmosfery. Dzięki za odpowiedzi odnośnie serduszek. Dbajcie o siebie.
Ja też siedzę w pracy. Ale już mam popołudnie zaplanowane co do minuty jesli chodzi o przygotowania. Na szczęście jutro jest praktycznie cały dzień, także luzik!Ja sobie ladnie pracuje.... swiat nie czuje nic nie porobione... kompletny brak czasu na cokwiek... ale grunt to nie wpadac w panike!!! Trzymajcie sie cieplo... milego dnia Wam zycze
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom