reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

polisia jeszcze nic straconego, nie poddawaj się, trzymam kciuki
zdjęcie świetne do albumu
w pracy mialam tyyyyle planów, co zrobie jak wrócę, a teraz jestem w domu i męczy mnie zgaga
na 18.00 zbieram się do kościola, po kościele chcę umyć segment w kuchni, zanoszę się do niego od tygodnia
życzę wszystkim zdrowych cieplych rodzinnych świąt
o kurcze spalilam ryż - dzieci krzyczą z dolu,, a zastanawialam się co tak śmierdzi i co tam pika

reklama
Dziekuje dziewczyny ;-)
Kupilam ten nieszczesny antybiotyk:-( pani w aptece powiedziala ze napewno nie zaszkodzi w ciazy gorzej z nieleczona infekcja wiec stres troche mniejszy...

Kupilam sobie krem na rozstepy palmers pachnie pieknie zobaczymy jakie beda efekty :-)

Wysprzatalam lazienke i odpoczywam :-)

Jeszcze troszke mi zostalo do zrobienia ale same przyjemne rzeczy wiec pelen luzik :-)

Dziekuje dziewczyny ;-)
Kupilam ten nieszczesny antybiotyk:-( pani w aptece powiedziala ze napewno nie zaszkodzi w ciazy gorzej z nieleczona infekcja wiec stres troche mniejszy...

Kupilam sobie krem na rozstepy palmers pachnie pieknie zobaczymy jakie beda efekty :-)

Wysprzatalam lazienke i odpoczywam :-)

Jeszcze troszke mi zostalo do zrobienia ale same przyjemne rzeczy wiec pelen luzik :-)
Też mam ten balsam Palmers i pachnie masłem kakaowym. Bardzo pozytywne opinie ma, zobaczymy jak zadziała:)

Cześć dziewczyny, Wesołych Świąt !

Ja dziś w pracy siedzę, wczoraj zdążyłam upiec tylko piernika, na resztę brakło mi sił. Może dziś po pracy jeszcze coś ukręcę, zobaczę o której wyjdę.
U mnie wszystko się psuje w ostatnich dniach. Wieczorem spadł mi telefon z łóżka (z wysokości może 30-40 cm!) i siadł wyświetlacz i dotyk - podobno to koszt ok 500 zł, więc raczej będę musiała kupić nowy, bo już ponad dwa lata go mam. Żeby to był jego pierwszy upadek.. spadał już z większych wysokości i nic się nie działo, teraz jak na złość się musiał popsuć na święta. Dziadek zgubionych kluczy od mojego samochodu też nie odnalazł, więc trzeba będzie wymieniać całą stacyjkę z zamkami. No ale nic, to tylko rzeczy materialne.
Od wczoraj mdłości mi się znowu wzmocniły, parę razy mnie szarpało nad kibelkiem, ale jak zwykle nic nie chciało lecieć. Szkoda, bo by mi przynajmniej ulżyło. Dziś od rana znów się męczę. Najgorzej jest przy myciu zębów, aż mnie dławi. Może spróbuję kupić jakąś pastę dla dzieci, żeby nie czuć tego miętowego smaku... albo może któraś ma podobnie i opatentowała jak sobie z tym poradzić?

Na rozstępy ja sobie kupiłam blsam z rossmana babydream z lini dla mam, ale średnio zadowolona jestem, tak się trochę rozmazuje na biało na skórze. Używam na przemian z olejem kokosowym.. ale jak sobie przypomnę.

Wesołych i przede wszystkim spokojnych Świąt!
Zauważyłam, ze zaczynam być wrażliwa na zapachy... chyba trochę późno, co? [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wesołych Świąt mamuśki! Przede wszystkim zdrowia dla naszych fasolek a reszta się ułoży. Bezkonserwantów ja też jak otworzyłam lodówkę i poczułam zapach białej kiełbasy to aż mnie odrzuciło i źle było:)miłego dnia:)

Do góry