reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2017

reklama
Dzis poczynilam pierwsze zakupy ciążowe. Kupilam uwaga......... rajstopy ciazowe hehhe zeby mnie przy obrzarstwie swiatecznym rajtki nie cisnely w brzuch :)

m3sxskjo6qsoarci.png

@89Katia ja zbieram wszystkie paragony i bede liczyć ile kosztuje ciąża. ;D. Liczyłam tez ile kosztowało nas leczenie niepłodności. Myślałam, ze wyjdzie więcej :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokladnie tez tak robilam. Zalozylam sobie zeszyt i zapisywalam wizyty leki itd jak chodzilam do poradni nieplodnosci. Teraz zapisuje wizyty ciazowe. Tylko tak chyba mysle ze ciuszkow to nie bede spisywac bo czuje ze i tak mnie poniesie jak przyjdzie juz ten czas gdy odwaze sie kupic cos dla maluszka

m3sxskjo6qsoarci.png

Katia ja chetnie wybralabym sie na zakupy wyprawkowe :D nie jestem przesądna, ale jakoś nie mam jeszcze odwagii ;) mysle, ze kolo 20 tyg wpadne w szal zakupow ( a jakby byla coreczka, to nie wyjde ze sklepu do listopada, bo cale zycie marzylam o kupowaniu sukieneczek ;) ). Jesli bedzie chlopiec to do rozm 80 praktycznie wszystko musze kupic, bo oddalam, ale nie bede szalala, bo wiem, ze dzieci rosna w takim tempie, ze Alankowi wielu rzeczy nie zdazylam nawet zalozyc ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry