Borysiatko
Fanka BB :)
Tez mamy Ogolnie spoko tylko ciezko podbijac na kraweznikach, a cena hmm noo nie wypowiem si, bo M do tej pory nie wie ile kosztowalDokładnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mamy Ogolnie spoko tylko ciezko podbijac na kraweznikach, a cena hmm noo nie wypowiem si, bo M do tej pory nie wie ile kosztowalDokładnie
Dokladnie tez tak robilam. Zalozylam sobie zeszyt i zapisywalam wizyty leki itd jak chodzilam do poradni nieplodnosci. Teraz zapisuje wizyty ciazowe. Tylko tak chyba mysle ze ciuszkow to nie bede spisywac bo czuje ze i tak mnie poniesie jak przyjdzie juz ten czas gdy odwaze sie kupic cos dla maluszka@89Katia ja zbieram wszystkie paragony i bede liczyć ile kosztuje ciąża. ;D. Liczyłam tez ile kosztowało nas leczenie niepłodności. Myślałam, ze wyjdzie więcej :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tez mamy ten yo, i nie jest az taki zly. W czarno-biale paski i z czerwona kokarda Ale sklada sie jedną rękąNo nasz się prowadzi fatalnie.
Mamy z tej serii cosatto yo.
Gdybym mogła cofnąć czas, to w życiu bym go nie kupiła
To my mamy granatowy w białe grochy z czerwoną kokardąTez mamy ten yo, i nie jest az taki zly. W czarno-biale paski i z czerwona kokarda Ale sklada sie jedną ręką
Dzis poczynilam pierwsze zakupy ciążowe. Kupilam uwaga......... rajstopy ciazowe hehhe zeby mnie przy obrzarstwie swiatecznym rajtki nie cisnely w brzuch