reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Tu się zgodzę z @89Katia że najlepsza spacerówka to Snap 4 :) niestety mój budżet nie był tak duży i wybrałam tańszą alternatywę, która też sobie bardzo dobrze radzi :)

Wózek 2w1 mam zielony, dodatkową spacerówkę szarą także unisex, nic się nie zmarnuje :D

@lena_89 jak mi się trafi wymarzona córa to też nie będę się potrafiła oprzeć zakupom, z chłopakiem to jednak inaczej ;)

@iśka90 ja mam dwa koty i byłam w szoku jak dobrze przyjęły noworodka, to znaczy przez pierwszy miesiąc jak słyszały płacz to zwiewały jak głupie a potem kocur przychodził do synka a kotka go całkowicie ignorowała, na chwilę obecną dają się już pogłaskać i wygląda, że będzie to piękna przyjaźń :)

reklama
Nie znałam tej spacerówki Snap 4) :)
My mieliśmy Espiro Magic, ale nie byłam z niego zadowolona...teraz kupię spacerówkę na dużych, (chyba pompowanych) kołach. Myślałam nad Joie, ale muszę przyjrzeć się temu Snapowi :D
Na początek mamy Tako Laret, byłam z niego mega zadowolona, świetnie prowadził się, ale niestety nie mieści się nam do bagażnika, musimy ściągać koła :/
Zobaczę jeszcze czy nie kupimy nowego, który inaczej składa się, mam na oku Baby Design Husky ;)
Widziałam go na żywo i jest piękny :)
Ja jestem starej daty i nie podobają mi się te plastikowe gondole :D

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 62
  • BABYdesign_HUSKY_03.jpg
    BABYdesign_HUSKY_03.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 54
My mieliśmy tutka. Ogólnie bylam zadowolona. Fajna duża gondola, koła nie za duże nie za małe, no i był ładny ;)
TUTEK_TOMBERO_WZOR_A.png

hchy43r8h8l5x99d.png

Załączniki

• TUTEK_TOMBERO_WZOR_A.png
    TUTEK_TOMBERO_WZOR_A.png
    176,6 KB · Wyświetleń: 326
Joli i snap są podobne, ale snap jest lżejszy i to dla mnie wielki plus. Mieszkam na 4 pietrze bez windy, wiec waga jest kluczowa.

A teraz mam Mutsy transporter i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dla odmiana jestem bardzo zadowolona z LuxMedu, mam tam moją ukochaną ginekolog, która prowadzi moją kolejną ciążę, z terminami nie ma problemu, wszystko mam zawsze na czas ale też placówek jest kilka więc może przez to łatwiej :) sprawdziłam, że w poprzedniej ciąży byłam 14 razy na USG, jednak przy pierwszej ciąży kobietom odwala [emoji23]

Ja kompletnie nic nie kupuję, jak się okaże, że będzie dziewczynka to na pewno skuszę się na sukieneczki :D jak się urodzi fasolinda to mój synek będzie miał 1,5 roku i raczej myślę jakie "dorosłe" łóżeczko jemu kupić bo będzie musiał zwolnić miejsce ;) ogólnie mam wrażenie, że jeszcze pamiętam poprzednią wyprawkę i w ogóle nie mam żadnego parcia na zakupy [emoji14]

Wózek mam, lekką spacerówkę też, nie zamierzam kupować wózka podwójnego tylko będę kombinować z chustą i dostawką tak więc dużych wydatków nie przewiduje :)
Między moimi będzie 19 miesięcy różnicy i tak się zastanawiam czy obejdę się bez podwójnego wózka. Najgorzej, że to zima będzie :) też pomyślałam, że chusta może wystarczy...

Mimi ja chcialam tutka tambero, podobal mi sie najbardziej, ale nie mieli go w sklepie, a jak zobaczylam ten czarny w gorochy to zakochalam sie w tych grochach i musialam go miec ze wzgledu na nie :D ja mialam starszy model niz ten na zdjeciu i wg mnie ladniejszy byl ;) bo moj Alanek juz wiekowy jest :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Tu się zgodzę z @89Katia że najlepsza spacerówka to Snap 4 :) niestety mój budżet nie był tak duży i wybrałam tańszą alternatywę, która też sobie bardzo dobrze radzi :)

Wózek 2w1 mam zielony, dodatkową spacerówkę szarą także unisex, nic się nie zmarnuje :D

@lena_89 jak mi się trafi wymarzona córa to też nie będę się potrafiła oprzeć zakupom, z chłopakiem to jednak inaczej ;)

@iśka90 ja mam dwa koty i byłam w szoku jak dobrze przyjęły noworodka, to znaczy przez pierwszy miesiąc jak słyszały płacz to zwiewały jak głupie a potem kocur przychodził do synka a kotka go całkowicie ignorowała, na chwilę obecną dają się już pogłaskać i wygląda, że będzie to piękna przyjaźń :)
Nic nie inaczej.... jak mi sie w koncu trafi chlopak to tak go bede przebierac ze hoho [emoji14]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry