Anusiak1507
Fanka BB :)
Dziewczyny dopiero jutro zobacze mojego malucha bo odwolali mi wizyte nie wspomne o tym ze zadna krowa nie raczyla zadzwonic i pojechalam nadaremno. Jestem tak zla ze chyba wybuchne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie inaczej.... jak mi sie w koncu trafi chlopak to tak go bede przebierac ze hoho [emoji14]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie taki.mam
Dziewczyny dopiero jutro zobacze mojego malucha bo odwolali mi wizyte nie wspomne o tym ze zadna krowa nie raczyla zadzwonic i pojechalam nadaremno. Jestem tak zla ze chyba wybuchne
Dokladnie tez tak robilam. Zalozylam sobie zeszyt i zapisywalam wizyty leki itd jak chodzilam do poradni nieplodnosci. Teraz zapisuje wizyty ciazowe. Tylko tak chyba mysle ze ciuszkow to nie bede spisywac bo czuje ze i tak mnie poniesie jak przyjdzie juz ten czas gdy odwaze sie kupic cos dla maluszka
Dzisiaj urodziła moja szwagierka. Wszystko jest OK, ale mam taki wewnętrzny niepokój. Myślami jestem jak to będzie u mnie wyglądać i jestem przerażona. Mimo, ze jej szybko i sprawnie poszło.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@89Katia, oczywiście że przeszkadza
Napisałam parę postów wcześniej, że jest fatalny w prowadzeniu. Bardzo nieudany zakup.