Anusiak1507
Fanka BB :)
Dziewczyny dopiero jutro zobacze mojego malucha bo odwolali mi wizyte nie wspomne o tym ze zadna krowa nie raczyla zadzwonic i pojechalam nadaremno. Jestem tak zla ze chyba wybuchne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie inaczej.... jak mi sie w koncu trafi chlopak to tak go bede przebierac ze hoho [emoji14]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
Dokładnie taki.mam
Dziewczyny dopiero jutro zobacze mojego malucha bo odwolali mi wizyte nie wspomne o tym ze zadna krowa nie raczyla zadzwonic i pojechalam nadaremno. Jestem tak zla ze chyba wybuchne
Dokladnie tez tak robilam. Zalozylam sobie zeszyt i zapisywalam wizyty leki itd jak chodzilam do poradni nieplodnosci. Teraz zapisuje wizyty ciazowe. Tylko tak chyba mysle ze ciuszkow to nie bede spisywac bo czuje ze i tak mnie poniesie jak przyjdzie juz ten czas gdy odwaze sie kupic cos dla maluszka
![]()
Dzisiaj urodziła moja szwagierka. Wszystko jest OK, ale mam taki wewnętrzny niepokój. Myślami jestem jak to będzie u mnie wyglądać i jestem przerażona. Mimo, ze jej szybko i sprawnie poszło.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@89Katia, oczywiście że przeszkadza
Napisałam parę postów wcześniej, że jest fatalny w prowadzeniu. Bardzo nieudany zakup.