reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2017

Ja niestety nie mam nic dla dziecka, bo to pierwsze no i w rodzinie też nie ma maluchów. Na szczęście mam kilka koleżanek, które mają maluszki to może mi coś odsprzedadzą za kilka zł. A resztę będziemy kupować, ale na razie myślę o usg we wtorek, żeby wszystko było dobrze, to zacznę myśleć o kupowaniu wtedy powoli:)

reklama
U nas wózek nie wytrzymał bo syn miał ponad 2 lata i jeszcze był tyrtoszony :D

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja kupiłam tani polski wózek i da radę jeszcze przy drugim dziecku :)
Gorzej będzie z wózkiem parasolka, bo uparlam się na wózek z Anglii w niebotycznej cenie i jeszcze z kokardą. Także przy chłopcu może być słabo :) ale jest tak fatalny, że sprzedam go i kupię jakąś tańsza parasolkę.

Wózek mam po synu i jestem z niego bardzo zadowolona. Na pewno na wiosen kupię snap 4 :) kocham ten wózek :)
Łóżeczko mam, ale trzeba je chyba odświeżyć i kupić nowy materac.
Do tego chyba kupimy kołyskę.
Na pewno kupię huśtawkę zamiast leżaczka. No i mam jeszcze krzesełko do karmienia z wkładka niemowlęca, które rozkłada się praktycznie na płasko.
Matę sprzedałam, wiec tez trzeba kupić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@89Katia ja zbieram wszystkie paragony i bede liczyć ile kosztuje ciąża. ;D. Liczyłam tez ile kosztowało nas leczenie niepłodności. Myślałam, ze wyjdzie więcej :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dla odmiana jestem bardzo zadowolona z LuxMedu, mam tam moją ukochaną ginekolog, która prowadzi moją kolejną ciążę, z terminami nie ma problemu, wszystko mam zawsze na czas ale też placówek jest kilka więc może przez to łatwiej :) sprawdziłam, że w poprzedniej ciąży byłam 14 razy na USG, jednak przy pierwszej ciąży kobietom odwala [emoji23]

Ja kompletnie nic nie kupuję, jak się okaże, że będzie dziewczynka to na pewno skuszę się na sukieneczki :D jak się urodzi fasolinda to mój synek będzie miał 1,5 roku i raczej myślę jakie "dorosłe" łóżeczko jemu kupić bo będzie musiał zwolnić miejsce ;) ogólnie mam wrażenie, że jeszcze pamiętam poprzednią wyprawkę i w ogóle nie mam żadnego parcia na zakupy [emoji14]

Wózek mam, lekką spacerówkę też, nie zamierzam kupować wózka podwójnego tylko będę kombinować z chustą i dostawką tak więc dużych wydatków nie przewiduje :)

reklama
Do góry